Datorstrul…

jul_ikea17

Bild lånad från IKEA

Heeeeej vänner!

Åååå, ibland blir jag lite tokig på det där med tekniken alltså…
Nu måste allt återställas med…

***

Släpper det, för det är världsligt, men jag vill gärna visa nån mer bild från Hooks ju 🙂
Å tålamod är synnerligen en dygd som jag inte alltid har så gott om är jag rädd…

Hoppas på bättre tur ikväll!
Men nu börjar det väl ändå bli lite ok att leta julinspiration va..? 🙂
Mysstämning vill man ju alltid skapa och kring jul är den lite extra viktig.
Sen tänker vi tagga ner en hel del, för vi bokade en skidresa i början på året istället 🙂
Ska bli underbart!

~Hur ser ni på firande och julklappar och så ? ~

Fin tisdag till Er!
♥ Kram Anna ♥

4 thoughts on “Datorstrul…

 1. God morgon hjärtat!
  Visst blir man småtokig när det strular, där tryter tålamodet minsann.
  Ja men klart man får julspana nu! Jag har beställt stake, hehe ?

  Ha en go dag, puss!

 2. Så himla tråkigt när tekniken inte fungerar, det ska den ju bara göra liksom 🙂
  Underbar bild med allt julpynt 🙂
  Jag älskar den tiden som kommer nu, inte vädret men pyntandet.
  Förr så köpte vi vuxna varsin julklapp till varann (mor, far syster och bror med respektive) men i år så har vi sagt att vi köper bara till barnen… Vi vuxna njuter av mat o dryck och all julstämning istället 🙂
  Hoppas allt är bra med dig 🙂
  Sköt om dig!
  Varm kram
  Jessica

 3. Hej Anna!
  Jag är också på G med julen må du tro. Försöker hålla ut lite till innan jag drar igång med julmusiken?
  Sååå mysig högtid julen & man vill ju njuta länge av den så det gäller att börja i tid!
  Ang julklappar så ger vi sedan några år bara klappar till barnen i familjen.
  Ta väl hand om dig! Kram

 4. Man blir ju bara skogstokig när tekniken inte funkar Tålamod???? kan man önska sig det hos den skäggige??? för i så fall står det överst på min önskelista, he, he….. Hoppas ni får ordning på allt. Jag har till och med spelat lite julmusik idag, hepp…. mysigt att ha lite sådär i bakgrunden när jag ligger och vila. Det blev tyvärr inget bak, då kroppen sa ifrån, så det får bli en annan dag… Men nu så ful fart mot advent och mystider. Kram söta vännen. Tina

Comments are closed.