3 thoughts on “Bara älskar ljusslingor…

 1. Älskar också ljusslingor, fast helst lite mer rejäla saker. Breder ut dem lite här och var i huset och somliga får bo kvar andra delar av året också. Julpyntat har jag dock inte gjort ännu. Det brukar inet ske förrän veckan före jul. Inte för att jag har jättemycket, men lite vackra små tomtar måste jag bara omge mig med. Just nu längtar jag efter storgranen litegrand jag.
  Hoppas du har en skön kväll.
  Kram Mia
  http://happyvardag.se/2016/11/29/lanad-lista/

 2. Gokväll fina!

  Känns som det var evigheter sen jag skrev en hälsning här:( Har verkligen varit sämst på att kommentera den senaste tiden. Är inne och läser några favoritbloggar men lämnar inget avtryck. Känns som tiden rinner iväg och jag hinner inget som jag vill/tänkt. Nu är vi lite småsjuka igen och jag tycker bara det går runt. Men det är juletid, den bästa tiden enligt mig så det är ju härligt:)
  Du har pyntat så fint överallt! Julkulor i en glasbox har jag också men ska nog stoppa ner en ljusslinga som du gjort, superfint!
  Å en sån dör ljusträd från Maxi har jag med! Ska nog köpa fler när jag tänker efter.
  Saknar dig vännen! Fasiken att vi bor så långt ifrån varandra:(
  Kram finaste

Comments are closed.