Utzoomat i hallen…

dsc_4248

Go kvällen…

Herre min tid alltså…
Det blåser stormbyar än…!!

Nåväl…
Vi backar några steg och kikar på helheten då 🙂

dsc_4251

Kan ju inte låta bli att tänka på hur fint det kommer att bli med två små stjärnor där till advent…;)

Och då tänkte jag ändå förra veckan när en vacker kvinna sa till mig:
“Tänk Anna, snart kan vi börja fundera på jul och hur vi ska pynta då…:)”
Först tänkte jag: “Är du smått galen kvinna…” *ha ha ha*

Men igår när vi körde till skola och jobb, as usual, kom tankarna på julkulor och allt
det mysiga som hör julen till.
Och hur jag bara vill känna julfrid och ingen stress i år…

– Nån mer som börjat smådrömma om jul..?

För i år ligger julen inte heeeeelt bra till arbetstagarmässigt om man så sä (så säger man här i Kalma;-))
Så då är det extra viktigt att verkligen fokusera på det som betyder något…

dsc_4252 dsc_4255

Oj då…
Jag fladdrade visst iväg där 🙂

Hur eller hur så är det verkligen F Ä R D I G T här…
Såååå skönt att känna så kan jag säga.
Ja, ändra om lite på marmorbänken  som ni hittar här (Adlink), kan man göra,
men det är ju bara sånt som är roligt 🙂

dsc_4256

Nähä…
Nu börjar “Halv Åtta”, det brukar dottern och jag följa 🙂

Ha en fin kväll!

♥ Kraaaaam Anna ♥

dsc_4258

One thought on “Utzoomat i hallen…

  1. Jodå, till och med lilla jag när små tankar på advent och jul. Älskar den där tiden ju. Vi har de senaste åren downshiftat julen rejält och det känns toppen tycker jag. Jag valde dock att låta mina elever börja två dagar tidigare denna höst, så att vi håller julavslutning tisdag den 20/12. Några dagar till godo innan Dagen D är inne. Vi börjar sedan inte förrän måndag 9/1 så nästan tre veckor får vi i ledigt. Har beställt lite nya gardiner till advent och klurar redan på vilka stjärnor/ljusstakar som ska få bo var. Knasigt för en ickejulälskare…jag veed. Kanske håller jag på att bli gammal. Kram Mia
    http://happyvardag.se/2016/10/06/det-basta-med-hosten-del-1/

Comments are closed.