Sagt på kvällspasset…

dsc_4322

Go kväll…

Lyssnade på kvällspasset på radion på väg hem innan…
~ Brukar ni lyssna på det? ~

Idag pratade de om kvinnors förlossningsskador…
Det bekom mig så att jag tappade konceptet lite…

Är nog lite allmänt overload i mitt huvud nu tror jag.
~ Kanske nån mer som känner så nu…? ~

Det blir en tisdagskväll bland kuddar och filtar känner jag.
Till middag blev det hämtpizza…
Så kan det vara ibland.

♥ Kram Anna ♥

dsc_4323

One thought on “Sagt på kvällspasset…

  1. Maria

    Hej vännen! Tänkte att jag kunde skriva några rader här på bloggen istället för sms.? Det kom nämligen ett paket från familjen Wahlstam… o vi vill tacka så otroligt mycket för den fina klänningen ni skickat till vår lilla Embla!! Verkligen supergullig!! Den kommer dessutom passa perfekt när vi ska på dop om två veckor!
    Hoppas vi kan ses snart! Kramar från oss o särskilt tack från Embla ?

Comments are closed.