Hur inreder man här då…?

dsc_4309

Hej där!

Det blev ju alltså en helg hemma med en del fix.
Vi har ju nu gjort en lista med saker som behöver fixas.

Här i hallen uppe saknas lister och foder.
Det står på listan – så klart 🙂

Men sladdar och uttag är nu på plats och då även utbytta till nya.

Kommer ni ihåg det här skrivbordet som jag köpte på blocket i våras…?
Ja, det är ju målat och klart sedan länge, men sen har det liksom inte
blivit riktigt “inrett” här uppe…

Nu är det en bit på väg iaf…
Inte klart, men tapetserat och klart blev det ju även det i våras, det kan ni läsa om här.

dsc_4294

Marmorbricka här (Adlink), Pennmugg här (Adlink), Block butik Västervik

dsc_4298

Det är tänkt att liten juvel ska sitta här med sin läxa…
Ja, de har bara engelskaläxa och nyhetsbevakning i veckan på hennes skola…
Resten gör de i skolan.
Gissa om det är skönt!
Alla mår så mycket bättre av det kan jag säga 🙂

dsc_4300 dsc_4301

Det blev samma beslag som på skrivbordet vi har nere…
Två lampor har kommit upp, men det saknas fortfarande en skrivbordslampa…
Har ju sett den här från Hübsch som är så fin…
Tänk att lampor alltid är så dyra..!!

hubsch
Bild lånad från nätet.

dsc_4304

Vi har en naturfärgad korgstol till, tror jag ska ställa dit den istället för den vita i hörnet.
Knyter ju ihop mer då…
Vet inte varför jag inte tänkte på det igår…? 😉

dsc_4305

Så en bit på väg kom vi iaf i helgen…

~Har ni haft en bra helg? ~
~Har ni med några projekt som behövs färdigställas hemma hos Er?~

..snälla säg att ni har, det känns ju alltid lite bättre att veta att man inte är ensam liksom;-)

dsc_4306

Ha en fin måndag nu!

♥ Kraaaam Anna ♥

9 thoughts on “Hur inreder man här då…?

 1. Ha, ha…jo här finns som sagt med saker att avsluta och nya att påbörja:-). Det tar nog aldrig slut det där tyvärr.
  Passar på att höra med dig hur ni trivts med golvet. vill minnas att ni använde hårdvaxolja + pigment?! Vi har gamla brädgolv på övervåningen som jag funderar på om vi ska göra iordning igen eller lägga nya golv som på nedre plan. Idag har vi lack med vitpigment men det är jättekänsligt och minsta repa syns i lacken.
  Berätta gärna hur ni gjorde samt hur du tycker det håller sig. Många Tack!
  Kram, Tina

 2. Vilken supermysig arbetsplats, skrivbordet är bara sååå fint. Ja jösses, här finns det just nu ingen ände på allt som är halvfärdigt och behövs ta tag i. Ärligt så är det ett sådant kaos att jag vet inte om jag ska skratta eller gråta åt eländet…. Tala om att hela min kropp och knopp är helt sönderstressad, igår när jag skulle lägga in bilder som jag gjort typ en miljon gånger, kom jag inte ihåg hur jag skulle göra, det blev helt blankt, fick ropa på Mr C så han fick göra det, tala om att man blir rädd då……. Nu hoppas jag verkligen att försäkringsbolag, saneringsfirma och alla andra inblandade tar oss på allvar för 21 veckor i cirkus Scott är 21 veckor för mycket. Ha den bästa starten på veckan sötaste vännen. Kram Tina

 3. Hallå vännen…
  Skratt…OM vi har många ofärdiga projekt??
  Nääääärå…inte ett endaste ett….hahahaaaaaaa………

  Galet mysigt där uppe ju.
  å så snyggt skrivbordet blev grått.
  Jag hoppas lite nu att Rasmus inte ska vilja ha med sitt som förut var mitt då han flyttar….
  Så fall ska det också bli grått…

  Jag har dåligt med energi jag med…inte att jag är nedstämd elelr så…utan jag bara har ingen lust att ta tag i några projekt…jag tycker det räcker att städa o hålla undan just nu…hoppas den där målarlusten infinner sig snart för jag behöver den…

  Kraaaam vännen!
  Katarina

 4. Agneta

  Tips på en fin lampa i en lite bättre prisklass är England från jotex. Köpte den till sonen rum och vi är båda väldigt förtjusta i den. Att jag sen köpte den med 50% rabatt gjorde ju inte saken sämre ?.

  • Rabatt gillar vi 🙂
   Bara det att jag liksom kollat på JUST den lampan i snart ett halvår och får den inte ur huvudet…Hopplöst, men värlsdligt så det förslår 🙂

 5. Hej!! Ja, inredningen och renoveringen tar nog aldrig slut i vår hem.
  Vi har en del projekt vi inte har färdigställt.
  Med tvp små barn och en sambo på diskbråck blir de långa väntan ibland :/
  Jag är inte så duktig på att fixa men kan göra lite smått 🙂
  Och leja bort gör vi också ibland men vissa saker vill man göra själv eftersom både sambon och svärfar är kunniga… Men ja, vi har en del projekt som nu står stilla….
  Men de får allt göra det tills de blir bättre här 🙂

  Vi håller på göra en tvättstuga… Blir nog klart innan jul…. Haha,sagt olika bud varje gång nu i min blogg pga sambons rygg… Men ja, den får nu bli klar helt enkelt när den blir klar.

  Ska byta rum med en av grabbarna och där vill jag ju måla i grått… Älskar ju verkligen grått och guld…. Precis som du 🙂 Min mamma har ett sådant skrivbord som du har som jag har fått. Är det ok om jag “lånar el härmar” din inspiration till skrivborden. Vill också måla i grått och ha guldbeslag nämligen och har sett många gjort som du 🙂 Tycker det är underbart fint!!!

  Älskar verkligen guld och grått… Även mörkblått och guld är fint med…. Kram <3

  • Å ibland känns det lite tröstlöst och man vill bara bli klar för energin tryter…
   Sen kommer ny och man känner att det är roligt igen.
   Men det får väl vara så.
   Dessutom är det iaf så för oss, att det blir för dyrt att leja bort såna här saker som tapetsering, målning och lister…
   Nä, nu gör vi det mesta själva, innan tog vi ju in hjälp när vi gjorde om fasaden, bytte fönster, tak och sånt.

   Självklart får du det! Blir bara glad om jag kan inspirera 🙂
   En klokren kombo tycker jag med!
   Kram Anna

  • Tack snälla! Vi har ett nästan exakt likadant nere på kontoret/gästrummet 🙂 Finfynd på blocket, det andra fick vi av svärmor <3

Comments are closed.