Höstprojekt…

dsc_4222

Go’ kvällen,

Lika snabbt som hösten gör entré, lika sugen blir jag på att fortsätta mitt
lilla höstprojekt.
Jag har då för vana att gå igenom våra köksskåp och rensa lite.
Vi har ju en hel del porslin, eftersom jag har lite dille på det;-)
Men det kommer icke in något nytt utan att något annat får flytta ut.

Jag har faktiskt sålt av en hel servis för 1000 kr!! Det ni 😉

Jag är ju allt väldigt sugen på blåvitt porslin, och nu har ju dessutom
Cervera (Adlink) 25% på alla tallrikar!!
Så är du sugen på något nytt i dina skåp ska du passa på under oktober månad,
då erbjudandet gäller.

– Brukar du rensa dina köksskåp regelbundet? –

Ha en fin kväll!

♥ Kramelikram Anna ♥

dsc_4225

4 thoughts on “Höstprojekt…

  1. Det skulle behövas en rejäl utrensning hemma hos oss också, har en del som är kantstött som inte känns särskilt kul att ställa fram, men det får bli när köket är klart:) Skönt att du har ditt avklarat:)

  2. Hmm, det skulle verkligen behövas här hemma. Har många koppar som bara ät ett par och vad ska jag ha det till egentligen. Men jag får aldrig ändan ur. Skulle behöva lite av din energi.
    Kram helena

  3. Jag älskar att rensa, men tyvärr rensar jag köket alldeles för sällan. Dock är det där mitt höstprojekt också. Alla köksskåp, serviser (jeep, har många) för att inte tala om alla hemska grytor och kastruller. Likaså ska jag at mig an en bokhylla som lämnar en hel del att önska. Dessförinnan skall garaget får en finputsning, så även min skogarderob och jackdito. Sååå mycket roligt har jag framför mig. Och ja, jag måste verkligen svänga av mot Ekenäs någon dag. Kram
    http://happyvardag.se/2016/10/03/forvantningarna-styr/

Comments are closed.