Höstönskningar…

slide1

Ljusstake Sander Mio, Kudde HM, Bäddset Ellos här (Adlink), Kudde Indiska här (Adlink) Ljusstake Gloria Svenssons här (Adlink)

Heeeeej,

Önska kostar ju ingenting, eller hur? 🙂
Just nu känns det som att vårt hem har en svacka..
Ni vet när man varit borta några kvällar och man liksom inte hinner med det där lilla extra…
Men det har varit mysiga kvällar med mycket skratt, så det har varit välbehövligt 🙂

~ Har DU några särskilda höstönskningar? ~

Ikväll ska jag iaf fixa en del, för nu hoppas jag att alla är friska imorgon, för jag längtar så efter vårt besök ♥

Hoppas ni får en fin torsdag!

♥ Kraaaam Anna ♥

3 thoughts on “Höstönskningar…

 1. Hej Anna!
  Alltså helt livsfarligt att gå in på Indiska:-). Spanat in både julstjärnor, temuggar, glöggmuggar, skål och finaste grenljusstaken i mässing. Julen står för dörren och med nya fondväggen kommer en massa nya idéer. Men ska lugna mig och först gå igenom vad som finns i gömmorna. Komplettering på ett par julstjärnor blir det nog i alla fall då ett par fick kasseras efter förra säsongen.
  Önskar dig en fin torsdag!
  Kram

 2. Du har ju alltid så galet fint hemma, men jag förstår din känsla. Själv är jag inne i en period där det bara sprutar idéer i huvudet och jag får äntligen börja inreda här hemma. Det står mycket på önskelistan, men jag försöker skynda långsamt så det blir rätt beslut. Sen är det allt julrassel jag behöver köpa, inte för att jag brukar ha så mycket men ändå, det blir en del och det är verkligen galet kul att nosa upp. Ha en härlig dag finaste så håller jag alla tummar och tår att ni får besök imorgon. Kramisar Tina

 3. Jodå, nog finns det lite höstönskningar, allt. Stolen till hallen, Cloud-lrukorna… Men helst skulle jag vilja rensa ur garderoben och få ordning på kläderna 😉 Känns som att jag bara har MASSOR av kläder och ingen tanke bakom dem 😉
  Visst är det lite jobbigt när man är borta några kvällar och det liksom blir stopp i maskineriet hemma 😉 Så viktigt (i alla fall för mig) att vara i fas med tvätt och allt.
  Fina saker du visar.
  Kram/Maria

Comments are closed.