Klipp klipp…!!

dsc_4001

Hej hopp!

Jepp, så fick det bli!!
En classy look som min frisör sa.
Jag är på, sa jag.
Om nån känner mitt hår så är det hon.
Och tro mig hon kände skillnad och hon såg att jag hade
tappat galet mycket hår.
På riktigt har jag nog tappat hälften och det kändes sjukt.
Så sagt och gjort, och det känns jättebra.
Friskt och fräscht på något vis.
För helt ärligt kunde jag inte behålla det jag klippte av, för det
såg eländigt ut… Tro mig. Inga extensions i världen hade gjort det bättre.

Så, det här är jag.
Nu idag.
Nu behöver jag lite ordentlig sömn med, för jag är lite som ett vrak efter en
vecka med alldeles för lite sovtimmar.
Sen kanske jag ser liiiiiiite piggare och liiiiite gladare ut 😉

Men nu ska vi faktiskt fira med lite bubbel!
För en kompis till maken fick en liten flicka inatt.
Ett nytt liv.
Ett litet mirakel.
Stort GRATTIS och ALL LYCKA önskar vi dem ♥

Och Er önskar jag en superfin kväll!

♥ Kraaaaam Anna ♥

fb_jag

Klistrar in den här bilden från FB med. 
Jag kan ju faktiskt leeeeee 🙂
Det gör jag ju faktiskt allt som oftast! =)

8 thoughts on “Klipp klipp…!!

 1. Monika

  Men Anna du ser ju jättepigg ut och glad också. Jag gillar ju när håret är lite löst, ansiktsdragen ser mjukare och mer harmoniska ut. Duktig frisör du har.
  Kram

 2. Snygging där, så bra det blev. Härligt när man blir nöjd och när man har en frisör som verkligen känner en och ser vad håret och man själv behöver. Skönt att du är piggare. Och härligt med ett nytt litet liv. Kram Annika

 3. Men My o MY…..busvisslar och höjer ögonbrynen..
  Sååååå snygg!!
  Modigt att klippa och man gör ju oftast rätt i att lyssna på frisören…;)
  Det där du Anna…det var bättre än alla förlängningar i världen.
  Kram o hoppas du sover läääänge i morgon!
  Puuuuuuus oxå

 4. Supersnyggt! Bra med frisörer som törs råda vad som blir bäst.
  Här firas det också men det är fortfarande en hemlis, men snart så
  släpper jag på den också.
  Kram och sov så gott.
  Helena

 5. Supersnyggt och så himla fräsch look!! Hade en kort page för många år sedan och det gick hem hos grabbarna som tusan haha! Blir så jäkla sugen ibland, mycket eftersom mitt hår också faller av du vet.. Fast det har nog stannat upp lite med håravfallet känns det som, hoppas det. Dock är det vansinnigt sprött och knäcks liksom när jag borstar det, måste ha våroljeväxt och sånt. Hmm, får se om det blir något vågat klipp nån dag..

  Du är så himla snygg, och världens härligaste!

  Puss

 6. Du är supersnygg bönan i frisyren! Passar dig utmärkt! Så många fler skulle passa bättre i en kortare frisyr som ramar in ansiktet mer. Jag tappade massor av hår för nåt år sedan men åt “Hårkontroll” ett par månader och sedan växte det ut så fint, det går ju i vågor det där i livet. Kram!

Comments are closed.