Jag har svårt att tänka höst…

stovlarFrån vänster uppifrån 1 här 2 här 3 här 4 här 5 här 6 här

Hej hej!

Tänk, nu är den sköna fredagen här!! 🙂
Å idag är det en särskilt bra fredag eftersom juvelen och jag ska till frissan i em.
Och då är det inte vilken frisör som helst, utan hon som varit mammaledig nu i ett år eller så.
Hon som vi klippt oss hos i sisådär 8 år.
En frisör som inte bara är en frisör, utan en helt underbar person ♥

Jag känner att alla alternativ är välkomna idag.
För jag vet att hon kommer känna att jag tappat massor av hår.
Min läkare har tyvärr ingen förklaring…
Önskar bara att det inte vore så gräsligt dyrt att sätta i extra…

Hur eller hur, så är det en skön stund med att sitta där hos henne.
Både att bli klippt själv och vänta medans lillefi blir klippt.
Tänkte även att vi ska hinna med en fikastund innan besöket 🙂

***

Sen det här med höst hörrni…
Jag har verkligen inte alls fått höstkänslor än…
Men hur jag än blundar för det så kommer den ju liksom ändå 🙂
Och då har jag varken stövlar eller jacka….

– Har ni börjat titta på höstkläder och skor än? –

Här är några av mina favoriter hos Ellos i höst.
De erbjuder nu 20% i rabatt på ordinarie pris på skosortimentet.
Använd koden 345424 i kassan!
Gäller tom 2016-09-18, så passa på 🙂

Vi får se om jag vågar återkomma med bilder efter frisörbesöket…:)
Ha en fin fredag!

♥ Kram Anna ♥

[I samarbete med Ellos]

3 thoughts on “Jag har svårt att tänka höst…

  1. Spännande med frissan i em. Jag hoppas du kan få till en bra frisyr som du trivs i där ändå håret känns fylligt. Hoppas på efter-bild 🙂
    Ja, den här hösten känns som den är långt borta än. Fast det är ju mitten av september även om inte termometern visar det. Höstkappa är inhandlad (se min blogg) men jag skulle verkligen behöva nya skor. Det får bli när jag varit på semester (nästa vecka) och jag vet om jar har några pengar kvar, ha ha.
    Önskar dig en härlig helg!
    Kram Helén

  2. Svar: Åh vet du vad, det där tycker jag låter väldigt skönt och sunt. Man behöver verkligen lugnare perioder emellanåt, och att få vara själv och bara stöka på med sitt egna – både vuxna och barn, bra initiativ! Hur reagerar vänner och bekanta på det? Fungerar det bra? Detsamma, kram och trevlig helg – tack för att du kommer in och läser samt kommenterar!

  3. I hear you när det gäller att tappa massa hår. Håret känns så viktigt på ngt sätt, det påverkar s mkt. Jag har dock en förklaring som ligger i kroniska sjukdomar men det gör inte saken bättre direkt. Håret kommer inte tilbaka av vad det verkar. Men..jag försöker lära mig att leva med det istället för att sätta i extra. Dock kör jag med extensions, såna clip in, från Rapunzel och tycker att det går bra när det väl krävs. Hoppas ni bleev nöjda hos frisören! <3

Comments are closed.