Hänga gardiner och ha tjejkväll…

dsc_4059

Hallå där,

Himmel vilken kväll vi hade igår!! 🙂
Det var musikquiz och när det var klart så hade ju den däringa killen
liksom musikanläggning och högtalare…
He he…
Å jag är faktiskt en liten partyhöjare 😉
Det är så underbart att få med sig vänner och kollegor i både sång och dans!
Vi hade såååå kul! 🙂

***

Sen lider jag ju tyvärr av jag-sover-så-sjukt-dåligt-borta syndromet
Men vi fick sluta tidigt, så jag la mig och vilade en timme när jag kom hem.
Nu kommer snart stumpefi hem och vi ska ha tjejmys med
halv-åtta-race ikväll 🙂
Maken är på lite vift ikväll på konsert 🙂

Sen tänkte jag få upp några gardiner här i em med 🙂

– Vad har ni för planer för helgen? –

♥ Kraaaaam Anna ♥

dsc_4061

3 thoughts on “Hänga gardiner och ha tjejkväll…

 1. Hahahaaaa OMG jag döööör… jag ser framför mig hur du jazzar loss där med micken i högsta hugg…hahaa…jadu lilla gumman… du är ju en riktig partyhöjare du..;)
  Va mysigt det låter som ni har i kväll. Jag är med dödstrött, har haft en helknasig dag i dag….;)… och ska nog hoppa i säng tidigt i kväll… I morgon ska Kajsa o jag på stan… shoppa, äta lunch och dricka bubbel står på schemat….;) Myyyyysigt och i morgon kväll ska vi se tjejfilm och äta chips…

  Kram du fina och ha en underbar helg!
  Katarina

 2. Låter onekligen som att det är dags för bloggevents-date snart, för jag vill också slänga runt de lurviga med dig!! Låter som att ni hade en riktigt härlig och rolig kväll, underbart!

  Här blir det lugn helg, Inez har feber och vi päron är helt slut efter en sjukt intensiv vecka, jag har haft orimligt mycket att göra på jobbet och det känns idag kan jag säga.. Skönt att bara få slappa. Värdet är helt underbart så en liten middagslur på altanen i solen känns som en bra idé och en go promenad.

  Kram och fin helg!
  Catta

Comments are closed.