6 comments on “Dr Westerlund, Rosengeranium, Doftgeranium…

 1. Ja de doftar gott! Läste ditt förra inlägg om att inreda fönsteroch jag kan hålla med om att det inte alltid är lätt. Har ett fönster som jag skulle vilja förändra i men det blir inte riktigt av. Tack för inspirationen där. Kram Pernilla

 2. Den doftar gott, det håller jag med om! Haenfin kväll!Kram Pernilla

 3. Åh såna skott skulle jag också vilja ha! Luktar jättegott.
  Kram Stina

 4. Aldrig doftat på vad jag vet. Måste lyckas någongång. Älskar ju goda dofter jag. Mycket trötta ögon efter en helt underbar lantlig kick off med personalen. Måste verkligen natta kudde tidigt ikväll.
  Kram Mia
  http://happyvardag.se/2016/09/20/personalvard-pa-korro/

 5. Å de doftar så fräscht!

  Så mycket fin fönsterinspiration! Tycker också det är svårt att få till det i fönstren. Just nu funderar jag på fönstret i nya sovrummet. Har köpt gardiner till det och vet att jag vill ha en ljusgrå kruka men sen vet jag inte mer:) Det ska ju målas först och det lär vi inte få till de närmsta veckorna tyvärr:(
  Snart ses vi och det ska bli så kul och mysig!

  Kram finaste!

 6. Den doftar så gott. Har aldrig haft någon hemma men önskar mig verkligen en. Måste jag fixa. Till sovrummet, kanske.
  Kram
  Maria