När man kliver innanför dörren…

DSC_3757

DSC_3758

Heeeeeeej,

Tack för all omtanke ♥
Idag ska jag ta ock köpa en ny kudde…
Köpte en för ett tag sedan, men den var på tok för hård…
Den fick bara vara med en natt den…
Den gamla åkte fram igen, den som liksom är lite för tunn & urtvättad…
Kan ju vara en bidragande orsak tänker jag…
***

DSC_3761 DSC_3762

Från det ena till det andra – tvära kast 🙂
Så, om jag får säga det själv så blev vår hall riktigt bra! 🙂
Faktiskt precis så som jag hade sett det i mitt huvud!

***

Vårt nästa projekt inne kommer att bli våra sovrum uppe.
Men det blir först om ett år eller så.
I höst ska vi köra en “färdigställarunda”.
Ni vet de där sakerna som behöver “the final touch”.

Å jag har ju så klart lite rensningsprojekt på G med 😉

DSC_3763

– Har ni något rum som ni är extra nöjda med hemma? –

Jag tar till mig av era fina tips, men den där kiropraktorn är jag ju väldigt rädd för….
– Är inte det jätteläskigt..? –

Ha en fin onsdag!

♥ Kraaaaaam Anna ♥

DSC_3764

10 thoughts on “När man kliver innanför dörren…

 1. Så fint du har det! Vad kul att få fixa med the” final” nu det är det man längtar efter. Visst är det så att man alltid har nästa projekt på gång:) jag har flera också badrummen vill jag göra pronto men eftersom vi tagit tag i Öland måste badrummen vänta. Angående din rygg så är kiropraktor nog det rätta och sedan träna lite styrketräning och massage i förebyggande. Kramis

  • Ja, eller hur. I huvudet är man redan där innan det man håller på med är klart;-)
   Känner ju mig lite rädd för det där med kiropraktor… Så jag väntar lite med det…
   Å jag tränar ju med kroppen, men inte med tyngder. Kanske ska köra med gummibandet och köpa någon vikt att träna med.
   Tack för dina tips!
   Kram Anna

 2. Förstår att du är nöjd, det är jättefint! En varm känsla!
  Nu kommer det låta jättestöddigt… men jag är nog lite löjligt nöjd över hela vårt hus. Alla rum (ja, kanske inte ungarnas rum, när de är som mest stökiga, men alla “mina ytor” 😉 ) har jag fått som jag vill ha dem. Visst en och annan detalj kommer att bytas ut och igår fick jag en idé om att tapetsera om sovrummet när vi köper ny säng, som vi pratat om 😉 (men jag har inte nämnt tapetseringen för mannen än…;) ) Men jag är nöjd även nu. Men vi har ju ritat och byggt huset i stort sett själva, så det vore ju tokigt om vi inte var nöjda… Men om jag ska välja ut någon speciell del, så får det bli uterummet som vi kan använda året om (är nog egentligen mera en utbyggnad, faktiskt) och använder otroligt mycket!
  Vilken vacker bok du köpt! Kanske skulle klicka hem den för att få lite idéer och inspiration till den där trädgården vi har… Där är jag inte nöjd ännu! Vill ha fler växter! Får nog bli en bok, den såg ut att vara en sån där magiskt ljuvlig bok att ha framme?
  Kram/Maria

  • Heeej!
   Inte alls, det är väl helt underbart!
   Vi har ju snart gått igenom hela vårt hus, men har kommit på vissa “redigeringar” som jag vill göra i de rum vi renoverat 😉
   Men inget som inte går att lösa:) hi hi
   Annars är jag nog med väldigt nöjd, men hallen ligger mig extra varmt om hjärtat på något vis.
   Boken är ljuuuvlig! Kan jag varmt rekommendera!
   Precis, vacker att ha liggandes framme så man kan bläddra när man vill 🙂
   Kram Anna

 3. Monika

  Vad kul när det blir precis som man tänkt sig, förstår att du är nöjd med hallen. Den säger “Välkommen hem/Välkommen till oss”, så känns det på dina bilder. Det där med kudde är väldigt viktigt för mig. Tur du tog bort den hårda, när jag hade för tjock och hård fick jag ont i ryggen, låg och spände mig. Är nog inte bra med för tunn och urtvättad som inte ger stöd heller. Hoppas din nackspärr släpper snart.
  Kram

  • Tack, precis så jag vill att det ska kännas 🙂
   Ja, det där med kudde är viktigare än man tror. Har haft den alldeles för länge och jag tvättar ju gärna o ofta med;-)
   Ha en bra dag!
   Kram Anna

 4. Hallå där tjejen!
  Jadu er hall is to die for…
  Suuuupefint ju.
  Å när jag kommer ska jag nog sitta där en lång stund o sippa bubbel…;)
  Å leka tittut från trappan…hihi..

  Om kiropraktorn är läskig??
  Mähh!! Ska det komma från en som brottats och vunnit storseger mot cancer???

  Min kiropraktor förklarade att det här knakandet man hör kan man tänka sig att det är som sockerdricka…
  Som bubblor som liksom ploppar då man “knäcker”… Det är inte skelettet som knakar…
  Iväg med sig nu!
  kraaaaaam

 5. Men lilla du, en kiropraktor är inget att vara rädd för. Jag lovar. Glöm inte att jag är Fröken Livrädd och Hönsmamman klonad i en ickepositiv uppenbarelse. Jag går till min flera gånger om året för att sträcka ut, räta till och få bort alla “busar” som han kallar dem. Jag skulle inte fungera annars. Sist hade jag en låsning i bröstryggen som fortplantat sig ner till bäckenet. Kom ut som en ny människa kan jag meddela. Se så….pronto!
  Kram Mia
  http://happyvardag.se/2016/08/31/saker-som-gor-en-glad/

 6. Ann Isaksson

  Åh så fint! Undrar så om du vill dela med dig var du har köpt den fina lampan du har i hallen och? Hoppas att du snart blir av med smärtan!
  Kram Ann

  • Tack snälla!
   Menar du lampan med guldfot? Den kommer från Zara Home, köpte den förra året så jag tror inte den finns kvar tyvärr…
   Sidenlampan i taket har jag beställt från Lagershopen.com.
   Tack, idag har det känts såååå mycket bättre!
   Sov gott!
   Kram Anna

Comments are closed.