En sommarfavorit…

DSC_3328

Hej hej!

En klar sommarfavorit i min klänningsgarderob är definitivt den här
klänningen från Benetton som finns hos Boozt. (Annonslänk)

Nu verkar inte just min klänning finnas kvar, men de
har massor av fina klänningar till bra priser hos Boozt.

DSC_3332

– Har du något favoritplagg som du fastnat extra för i sommar? –

DSC_3333

I höst har jag planer på att omvandla den där lilla skrubben till en
flärdigare garderob till mina klänningar.
Nu har jag inte en samling precis, men de trängs väldigt i en smal liten 60 garderob… 😉

– Börjar ni göra upp planer för höstprojekt hemma? –

Jag veeet… Men så är det hos oss, projekten hinner inte svalna förrän nya idéer föds 😉

Ha en riktigt härlig lördag mina vänner!

♥ Kramelikram Anna ♥

6 thoughts on “En sommarfavorit…

 1. Men hallå snygging, eller ska jag kanske säga puma…. Klänningen sitter som en smäck på dig och är urläcker, precis min smak. Och dina nya utemöbler, wow, förstår att du är nöjd och bara sitter där och myser. Han är duktig din handy man som har fixat sommarens snyggaste altan. Kramisar Tina

 2. Hello there lovely! Superfin klänning, Boozt har verkligen helt grymt utbud av det mesta.
  Ja, en favorit faktiskt, en suuuperbillig sak från H&M, får la ta å visa den 😉

  SÅ jäkla bra det blev med nya utemöblerna, herre vilket paradis ni har. Vill så sjukt gärna köpa hus nu, men vi hittar fan (ursäkta) inget!!! Det kostar ju snormycket där vi bor och få hus faller mig i smaken.. Helst vill vi bygga men tomter släpps väldigt sällan här. Buhuuu, orkar inte med lilla radhuset längre snart. Ett dass liksom, går sådär..

  Kram och ha en superfin lördag!
  Catta

 3. Åh så fin! Jag tokgillar klänningar och har väääldigt många…. Min favorit i sommar är en blå-vitmönstrad Odd Molly i sval skön kvalité och bekväm skärning. Annars är en blåblommig GANT-skjorta också en favorit i sommar.
  Höstprojekt? Har alltid projekt, oavsett årstid 😉
  Du undrade om vi hade egen häst. Vi håller på att köpa en häst, faktiskt. Väntar på att den ska veterinärbesiktigas och går det som det ska, så är vi hästägare snart. Har inte skrivit så mycket på bloggen, vill inte göra det förrän det är helt klart. Jag är inte heller hästmänniska, men de yngsta två döttrarna är och framförallt den yngsta av dem. Det är hon som ska ha hästen. Maken säger att han ska lära sig rida. Jag har ridit islandshäst ett par gånger, och känner mig nöjd om jag klarar av att ta in hästen från hagen in i stallet. Det är mitt mål.
  Kram/Maria

 4. Söt klänning. Själv är jag ingen klänning/kjol människa, tycker det känns så naket på nå sätt. Vilka snygga utemöbler, och krukorna med – men vilken otur att de tappat bort de. Hoppas du kommer hem med de andra två nästa vecka! 🙂 Härliga bilder från Öland.. där är det såå fint! ♥
  Nu har vi också kommit en bit på våran ”altan”, men mycket kvarstår… Din karl är välkommen hit och hjälpa till att bygga lite om han vill.. han verkar vara en duracellkanin din man, jisses vad han jobbar! 😉

  Kraam Therese

Comments are closed.