Datenight med kycklingpasta…

DSC_3525
DSC_3528

DSC_3535

Tjingeling!!

Hej & hå vilken tur att det är fredag idag då 😉
Måste verkligen vända timmarna lite mer rätt igen… 🙂
Man orkar ju inte vara uppe till tolv när man ska upp vid fem halv sex liksom…

DSC_3529 DSC_3530

Det blev ju liksom lite som datenight här igår eftersom snäckan var hos en kompis.
Jag tycker alltid det är urjobbigt när hon inte är hemma och huset känns så tomt utan henne…

Men.
Det är ju viktigt att vårda relationen med.
Sitta ner och prata om livet och allt mellan himmel och jord mellan fyra ögon (och öron;-))

DSC_3536

Så inspirerad av Katarina blev det en ursmarrig kycklingpasta.
(Klicka på länken så kommer ni till Katarinas blogg och receptet:))

DSC_3532 DSC_3527

Sen kollade vi på Ernst.
Å mina ögon klippte typ hela tiden…
Somnade rätt gott nån gång efter tio… 😉

DSC_3534

Å så var det fredag! 🙂

– Vad har ni för planer för helgen? –

Vi ska ha gäster imorgon så jag ska klura på vad vi ska bjuda på då 🙂

Ha en finfin fredag!

♥ Kram kram Anna ♥

DSC_3533

18 thoughts on “Datenight med kycklingpasta…

 1. Svar: Ja men visst är det? Man blir så inspirerad och peppad! När jag startade eget pluggade jag fortfarande + bodde hemma så där hade jag en viss trygghet, sedan har jag haft deltidsjobb under tiden och nu har jag mycket stöd från min sambo som arbetar heltid och jag vet att mat och hyra alltid är tryggat oavsett hur det går för mig. Sedan har vi valt att bosätta oss på landet och på mindre yta för att leva enklare och billigare, jag konsumerar väldigt lite och är i stort sett aldrig på stan och shoppar, tar en öl eller äter ute – att göra avkall på sånt där gör att man kan klara sig på mindre och enklare leva på sin dröm 🙂

  • Ja, det är så sant. Gäller väl att komma fram till vad man kan och vill göra avkall på egentligen…
   Kram Anna

 2. Det där lät supergott 🙂 Så svag för pasta. Här har jag ingen aning om vad som händer i helgen, lite spännande. Men hoppas på att hinna åka till ett mysigt cafe med gårdsbutik.
  Hoppas på bättre väder med 😉 Kram och ha det bäst

  • Å det var det med 🙂
   Härligt att ha det lite så, bara ta dagen som den kommer och se vad som dyker upp!
   Ha de gott!
   Kram Anna

 3. Det där receptet såg jag också inne hos Katarina och blev sugen på att testa. Mysigt med “date night”!!!! Här vankas det kräftor och räkor för familjen “bara” ikväll. Ska bli mysigt!!!! Ha en skön fredag!!! Kram Sofia

  • Mmm, kräftor o räkor är ju så smarrigt :))
   Testa kycklingen, såååå gott var det! Å jag har matlåda idag med som jag bara längtar efter nu 😉
   Ha en skön fredag du med!
   Kram Anna

 4. Hua, det där med att gå upp vid fem-halv sex ska jag börja med på måndag. Försöker vänja mig vid lite tidigare kvällar/morgnar nu.. Men det är svårt.
  Jag såg också den där kycklingpastan och blev sugen, den har sparats.
  Här blir det gäster i kväll som stannar över natten så jag ska upp och förbereda maten nu, det blir Boeuf bourguignon (får googla stavningen varje gång) för jag vågar inte lita på vädret. Det ser ut som att det blir regn i kväll så grillen får vila.
  Ha en härlig dag. Kram J

  • Eller hur… är ingen morgonmänniska precis, gillar hellre att vara uppe senare jag 🙂
   Ha en riktigt fin helg och boef är ju såååå gott!
   Kram Anna

 5. Den salladen såg verkligen god ut. Ska klicka mig in där. Visst är det jobbigt att ställa om sig, jag blir så trött på kvällen men samtidigt kommer man inte isäng i tid. Ha en fin fredag. kram Annika

 6. Svar: Så lite så, bara glad om jag kan komma med råd, tips, inspiration eller allmänt pepp. Glad att du tycker om min blogg och vill följa den, tack snälla <3 Hihi åh tack, visst är de? 🙂

 7. Ja, det är dags att vända tillbaka på dygnet.
  I helgen blir det flyttloppis i ett hus inte långt från där jag bor och på lördag kväll ska vi på Speedway Grand Prix i Målilla. Det ska bli skoj!
  Kram Helén

Comments are closed.