Ska jag eller ska jag inte…

IMG_6973

…bjuda på den här??
* ha ha ha ha *

Ja, uppenbarligen gör jag ju det! =)

Jag är vansinnigt rädd för sådant som slingrar sig, därav stövlar…
Å de kostade mig ett riktigt köttigt skavsår också.. A J!

Återkommer med rapport efter seminariet! =)
Wish me luck!
Idag i en annan klänning och lite mer stylad 😉

♥ Kraaaam Anna ♥

4 thoughts on “Ska jag eller ska jag inte…

  1. Härlig bild! Slingrande djur ogillas skarpt! Men stövlar har jag inga problem med, det är sånt jag gillar att skrota runt i trädgården i! 😉
    Ser att du har en sådan där fantastiskt snygg torkställning! Jag har väntat på en i fyra år nu, och inte lär det bli någon i år heller… 😉 AVSKYR fula torkvindor, men har faktiskt hittat en snygg i svart trä från Bruka. Funderar på om det får bli en sådan till slut…
    Kram och ha det fint!
    /Maria

  2. Jisses vännen du är ju ursnygg när du klipper gräs i klänning och allt, då skulle du allt se mig….. eller det vill du nog inte, ha, ha…… men stövlar, det har jag alltid också. Lycka till idag, det kommer du att fixa galant. Kramisar Tina

Comments are closed.