Buddha i hallen…

DSC_2773

Hallå där så här på kvällskvisten!

Gosh vad jag har rensat och fixat i eftermiddag!
En hel släpkärra har jag fyllt med skräp och skrot 😉

Det är bara såååå skönt att rensa ut en massa S K I T!!! 🙂

 – Gillar DU att rensa? –

Det var ju så att jag hittade lite finsaker där i Visby…
Å är det något jag är så är det envis 😉
2 stora otympliga lyktor hittade jag – kommer ju passa perfekt på altanen!

Å så denna Buddha som jag bara inte kunde låta bli…
Rätt så tung är den * ha ha ha*
Men allting går vet ni!
Ja, utom små barn och tennsoldater då 😉

DSC_2774

Ett litet bevis på dagens “skörd” ser ni nedan 😉

Ha en fin fin kväll!

♥ Kramelikram Anna ♥

DSC_2776

2 thoughts on “Buddha i hallen…

  1. Hej! Hoppas allt är bra med dig. Har haft en lång bloggpaus men nu så…:-). Vilken fin Budda. Stod själv och tittade på en idag då jag var in på Granngården och tänkte att den skulle vara fin i trädgården. Kram Sofia

  2. Vilken fin buddha :).
    Jag gillar inte att rensa, är alldeles för lat för det, men jag gillar när det är gjort och det är snyggt, tomt och fräscht överallt!

    Tack söta för din kommentar. Självklart ska vi nu njuta och ladda batterierna <3. Jag fick bara en del påhopp förra sommaren, på min Facebook, ifrån vänner som är arbetslösa och självklart sympatiserar jag stort med de som kämpar för att hitta ett jobb, men jag vill ju ändå få njuta av att ha jobbat häcken av mig i ett år för att få några dagars ledigt :).

    KRAM

Comments are closed.