Melodia från Lagerhaus…

[Inlägget innehåller annonslänk]

DSC_2272

Heeeej!

Ja, tänk nu är skolavslutningsdagen här…
Dagen då Fiddeli slutar fjärde klass.
Å ett sommarlov tar vid.
Sommarlovet mellan fyran och femman.

– Hur hände det? –

Tänk att vi föräldrar frågar oss det varje år…
Ett par gånger per år 🙂
När blev hon så stor?
Fast, hon är ju fortfarande liten med.

DSC_2273

Kan ni tänka er att min man bad mig köpa glas i lördags..?!???
Ja, jag vart lika förvånad jag 😉

“Vi har ju inga Mojitoglas!”
Borde jag ju begripit 😉

Så då hittade vi dessa som heter Melodia och finns på Lagerhaus, här.

DSC_2274

En Mojito kan lika gärna göras utan rusdryck,
det blir en riktigt frisk och fräsch sommardryck 🙂

– Gillar du Mojito? –

Ha en fin fredag, med eller utan skolavslutning!

♥ Kramelikram Anna ♥

4 thoughts on “Melodia från Lagerhaus…

 1. Godmorgon bönan!
  Å de där glasen är så himla snygga.
  Nä jag är väl typ den enda som inte gillar den drycken…;)
  Men glasen kanske man kan ha till annat..;)
  Mysigt att blanda alkoholfria drinkar så där…då kan man ju liksom lyxa lite varje dag..;)
  Å picknicken sewn då….jiiiiises vad mycket gott och bilderna på minken…
  Uuuuuunderbara…..sååååå fin!

  Nix nix…nu ska jag göra mig i ordning. Har en massa massa att göra på jobbet i dag.
  Kraaaaam Katarina

 2. De glasen är så galet snygga och kan användas till mycket, inte bara dryck…. Här har och är det fortfarande rena rama snurren efter branden, ärligt så är jag helt slut och all energi är som bortblåst, får liksom inget gjort. Saneringsgänget håller fortfarande på och lär göra det ett bra tag framöver, kan bara inte fatta hur mycket det är….. Sen allt det praktiska jisses med telefonsamtal och hur mycket som helst att fixa och dona med…. Skulle bara vilja dra täcket över huvudet och vakna när allt är klart…. Men det är bara att ta tag i saker och ting och hoppas på det bästa. Har också börjat med en ny medicin som inte har de bästa biverkningarna så äsch jag vet inte….nu låter jag som världens gnällmaja…. Härligt att prinsessan har sommarlov och ni får njuta av att vara tillsammans. Hade varit så kul att ses i sommar och kanske, kanske vi styr kosan mot Kalmar och Öland, då måste vi bara ses, eller hur. Största kramen till dig vännen. Tina

 3. Tycker mycket om Moijito, både med och utan alkohol. Jättefina glas du köpte. Visst går tiden fort med barnen, helt otroligt min äldsta tog ju studenten i tisdag. Ojojoj, helt galet. Ha en fin helg. Kram Annika

 4. Haha, såklart att man måste ha mojitoglas! Att du inte fattat det förut 🙂 Snygga glas blev det i vilket fall. Jag gillar mojito, men har bara smakat lite. Jag får migrän av lime så jag vågar inte dricka mer en några sippar tyvärr.

  Vilken härlig utflykt i söndags! Hur mycket godsaker lyckades ni få med er?! Vilken söt liten kompis ni fick. Men jag fattar att du blev skräcklagen!

  Ha en fin helg!

  Kram Lena

Comments are closed.