Årets första jordgubbar… och snälla stoppa tiden…

DSC_2103

…var tvungen att stanna vid väggrenen på väg hem och plocka en bukett…

DSC_2104

Heeeeej!

– Har ni haft en bra dag? –
Vi har haft en riktigt bra dag på jobbet med två examensceremonier 🙂
Vi tog tom en lunch på stan mellan dem 🙂

Men helt ärligt…
Nog hade man velat vara ledig nu..?
Bara njuta av allt det vackra omkring oss.
Grönskan, fågelkvittret, doften av syren, solen som värmer…

Jo, nog skulle man vilja pausa en stund och bara få vara i allt det här.
Men vi har en otroligt intensiv tid på jobbet, som samtidigt är otroligt rolig 🙂

Så…
Nu ska jag stoppa in ett lass färska svenska närodlade jordgubbar i munnen…
Det ni 😉

– Har ni ätit svenska jordgubbar än? –

Ha en riktigt fin kväll!

♥ Kramelikram Anna ♥

DSC_2105

One thought on “Årets första jordgubbar… och snälla stoppa tiden…

  1. Ja fin fan, jag vill vara ledig!!! Alltså jag trivs på mitt jobb som bara den, men inte nuuuuu!! Vill sola & bada i pina colada! Jag står i startblocken på jobbet fem i fyra sen springer jag utav bara den till dörren, flyger ut och kastar mig på stålhästen och trampar för livet hemåt (du kan se mig framför dig va hehe), bara för att hinna hem så snabbt som möjligt och kunna ta till vara på dagarna och livet nere vid havet med min älskade familj. Vilka löjligt sköna dagar vi haft det senaste, löv it!

    Nej inga svenska gubbar än, men snart 🙂

    Ha en go kväll kära du, puss!
    Catta

Comments are closed.