Inspiration till utesäsongen…

Lagerhaus_utesasong

Planteringspinnar här, Korg här, Ljuslykta diamant här, Ljusslinga här,
Lykta här, Stående vas tube här, Sprayflaska här

Heeej fina ni ♥

Jag ser verkligen fram emot en långhelg som meterologiskt verkar bjuda på fantastiskt väder!
Tid för uteliv och trädgårdsfix 🙂

 – Har ni gjort upp några planer för helgen? –

Jag planerar för fullt för altanen och hur vi kan “inreda” där sen…
Gräs i krukor, filtar i korgar, lyktor med tända ljus, ljusslingor…

Ha en fin tisdag nu!

♥ Kraaaaaaam Anna ♥

[Innehåller Affilatelänkar]

2 thoughts on “Inspiration till utesäsongen…

  1. Hej Anna!
    Alla behöver vi en stund alldeles på egen hand- helst varje dag:-). Jag förstår att det känns kluvet men så är det bara och du ska inte känna dåligt samvete för det alls. På de amerikanska bloggarna jag läser har jag nyligen fått nys om ‘mom caves’- en barnfri zon för mammor att dra sig undan en stund och bara få vara för sig själva:-). Ett mänskligt behov som allt annat helt enkelt.
    Många kramar till Dig!

  2. Mina planer för långhelgen? Att få vara med familjen och inte behöva “skämmas” för att jag vill vara ledig en klämdag….Tacksamheten jag känner idag för vårt liv är obeskrivlig!! Visst drömmer även jag om trädgård ……
    Kram
    A

Comments are closed.