Grekisk sallad på Ingegerd Råmans uppläggningsfat… och Almedalen igen!

DSC_1787

DSC_1778

Hallå hallå 🙂

Nu är alltså dagen här!
Dagen då jag ska springa mitt första lopp i mitt vuxna liv 😉
Nu är det inte långt på något vis, det är mest lite pirrigt för att jag aldrig gjort det förut.
Men jag gör ju en del sådana saker nu för tiden.
Sånt jag aldrig gjort förut, menar jag;-)

DSC_1779

Sen gör jag vissa saker igen, fast jag vet att jag blir urnervös.
Som att åka till Almedalen igen!!! 🙂

Förra året hade jag ju ett uppdrag via Dagens Medicin.
I år har jag blivit tillfrågad att delta i ett seminarium gällande sjukpenningen.
Det är ett seminarium som anordnas av den politiska ledningen i Landstinget i Kalmar tillsammans med Läkarförbundet.
Seminariet heter “Ge landstingen ansvaret för sjukpenningen”.
Så det ska verkligen bli superintressant och spännande att se vart förslaget kan mynna ut i för beslut.
Jag skall i seminariet ge min syn på saken i egenskap av patientföreträdare.

Så nej, alla uppdrag tackar jag inte nej till.
Det är alldeles för intressant för att jag ska kunna avstå.
Även i år har jag min trogna lilla fanclub med mig 🙂

DSC_1781

DSC_1783

Från Almedalen gör vi ett tvärkast till området mat.
När solen värmer alltmer tycker jag det är godare med en kall lunch, såsom en god sallad 🙂

Just den här grekiska salladen åt vi dock i fredags kväll.
Då, när min kollega tipsade mig om hur jag kunde använda mina nya uppläggningsfat från
IKEA, och göra ett inlägg om dem 🙂

DSC_1785

Mer komplicerat än så behöver man ju inte göra det en fredagskväll..
En grekisk sallad på ett snyggt uppläggningsfat designat av Ingegerd Råman.

Typ så.

– Vilken är din favoritsallad? –

Jag älskar många olika sorts sallader och den grekiska är en av dem 🙂

Hepp hepp – idag gäller det att vara laddad alltså 😉
Ni kan ju skänka mig en tanke runt sjusnåret 🙂

Ha en finfin onsdag!

♥ Kramelikram Anna ♥

DSC_1786

 

6 thoughts on “Grekisk sallad på Ingegerd Råmans uppläggningsfat… och Almedalen igen!

 1. Ääääälskar grekisk sallad och äter det ofta, ofta nu under sommaren, när det är varmt och jag inte är så väldans hungrig är det den perfekta maten. Spännande uppdrag du får och sjukpenning är ju ett ämne som ligger mig nära just nu….. Ha en fin lillördag vännen. Kramisar Tina

 2. Åh, vad gott. På sommaren skulle jag kunna leva på grekisksallad och jordgubbar. Mums. Har läst i kapp lite hos dig. Vilka fina frisyrer ni fick hos frisören. Och förstår din oro över dottern och hennes matintag. Jag är också en sådan som du som alltid har varit smal eller rent av mager. Inget fastnade på mig. Ha en fin dag. kram Annika

 3. Åh…jag verkligen älskar fetaost och har det alltid i våra sallader 🙂 Just grekisk sallad är en stor favorit.

 4. Kristina ahlqvist

  Hej jag är en mamma till tre idag vuxna tjejer, och har genomlevt en rad olika problem. Der som slår mig är, att har din dotter godkänt att du lämnar ut henne. Vi är många som läser din härliga blogg och någon kanske pratar med sina barn om vad du skriver om din dotter. Vet av erfarenhet att tjejer kan vara ganska elaka. Hon kanske inte vill berätta att de retar henne för vad du skriver och då kan det här vara ett sätt att visa att hon inte mår bra, bara en tanke, det behöver inte vara så. Kram en trogen läsare.

  • Hej Kristina!
   Tack för dina tankar. Självklart finns det alltid två sidor av ett mynt.
   Idag är det så mycket som fokuserar kring det som är bra, men bakom alla fasader finns det något som kan trycka en ibland.
   Jag vill gärna öppna upp för reflektioner och tankar kring det som är svårt i livet med.
   Jag tar till mig det du skriver och är tacksam för att du läser min blogg.
   Kram Anna

Comments are closed.