Magnolian slår ut…

DSC_2580

Hej där…

Ja, jag ska inte påstå att jag är så mycket klokare idag heller.
Just nu vandrar tankarna en hel del och jag får helt enkelt låta det vara så.

Edison uppfann ju inte glödlampan över en natt… Tror jag inte iaf…

DSC_2582

Så idag blir det en kort dag på jobbet och sen hämtar jag lillefian…
Hem och beundrar de vackra magnoliorna och myser i soffan.

DSC_2584

Så behöver jag komma igång med träningen igen.
Men just nu är det svårt att ställa krav överhuvudtaget…

Hoppas ni får en fin tisdag!

♥ Varma kramar Anna ♥

3 thoughts on “Magnolian slår ut…

 1. Hej raraste Anna- vännen!
  Så tråkigt att höra att du inte mår så bra och att du är sjukskriven. Jag har ju också varit och känt på den där utmattningen för några år sedan nu och fortfarande minns min kropp detta och signalerar tydligt när det blir för mycket(första tecknet är att jag blir konstant yr).
  Minns hur svårt det var att acceptera att inte längre kunna göra som förut. Tyckte om att ha många bollar i luften samtidigt och kände inte alls igen mig själv. Försökte kämpa emot.
  Det jobbiga med allt det här är ju att det inte bara är måsten och plikter och som man nödvändigtvis inte tycker om att göra som ställer till det, utan även det där som man uppskattar och tycker är roligt som att umgås med vänner, göra utflykter, resa, renovera, fixa osv. som också tar kraft och energi och som man tyvärr tvingas begränsa. Almanackan behöver helt enkelt gapa tom en längre tid!
  Jag hoppas allt blir bra snart och att du hittar fram till något som fungerar för dig.
  Hoppas ni får en lugn skön eftermiddag tillsammans.
  Många kramar!

 2. Kom och tänka på en sak Anna. Har du koll på dina sköldkörtelvärden? Om de är för höga kan man få problem med stress, viktnedgång mm. Vet att många som drabbas av stress och utbrändhet kan ha det som en underliggande orsak. Kanske kan vara något att kolla upp?!
  Kram igen Raring!

Comments are closed.