Våren hos Mio…

Mio_1

Hallå där…

Har ni med fått nya Mio-katalogen i brevlådan idag…?
Klippte ihop några av mina favoriter ur katalogen här. 🙂

Kom hem för en stund sedan så ska ta och fixa till lite middag nu…
Igår blev det en lång dag på jobbet så då fick jag maten serverad när jag kom hem 🙂

De runda marmorsängborden alltså… Big WANT på dem!! 🙂

Mio_2

Kan inte hjälpas, men längtan efter sol, ljus och vår är veeeeeeerkligen stor nu…
Tänk att ha en stor härlig altan att sitta på då 😉
Jag drömmer och drömmer…:)

Nähä… Dax att lyfta på rumpan tror jag allt 😉
Ha en fin kväll!

♥ Kram kram Anna ♥

Mio_3

4 thoughts on “Våren hos Mio…

 1. Hade också fått Mio katalogen i brevlådan idag. Bläddrade bara som hastigast men jag föll också för de blå blommiga kopparna :-). Kram Sofia

 2. Gokväll söta!

  Nu är det alldeles för sent och jag som är helt slut efter dagens skurande borde sova men men;)
  Å såg att miokatalogen kommit idag och ska ta mig tid imorgon att inspireras! Apropå det så inspirerar du alltid mig vännen. Du är ju helt underbar och jag älskar din blogg och allt du visar och skriver. Det faktum att du öppnar dig och berättar mycket gör att många tycker om din blogg (och dig förstås:) Sen har du ju massor av fina bilder på ditt ljuvliga hem också:) Men förstår precis hur du menar. Ibland känner man sig oinspirerad och då känns det svårt att inspirera andra. Jag har också känt så på sista tiden Men hoppas det blir ändring på det nu när jag ska inreda uterummet:)
  Fina du, förstår att det är många tankar som snurrar hos Tyra nu (och kanske hos hennes mamma med?) men det kommer bli så bra det här!
  Sov gott nu så hörs vi snart!

  Stor kram

Comments are closed.