“Tredjegångengilltkalaset…”

DSC_2363

Heeeeej…

Och hej Måndag!
Å, jag hade allt gärna stannat kvar i sängen idag…
Bara varit hemma med lillefian och myst…
Det är förändringar på gång för hennes del. Så hon känner sig lite orolig innan allt är klart.
Det kommer bli jättebra när vi väl är där, men innan dess är det lite pappersarbete…

DSC_2364

Vi hade en väldigt trevlig kväll i lördags.
Menyn bestod av:

*Aptitretare i form av olika fröknäcke med tomatröra och solrosskott eller krasse
* Rödbetssoppa med sötpotatis och linser, med ett hembakt nötbröd till
* Olika sorters nyttiga chokladkakor: Rawfoodbollar, jordnötskakor, kladdkaka och kärleksmums (som var de enda traditionellt “onyttiga”;))

DSC_2365

Recept på nötbrödet hittar ni här

 

DSC_2369

Kladdkaka med varma jordgubbar och vispgrädde… Recept här.

DSC_2372

Recept på chokladbollarna hittar ni här
Recept på jordnötskakorna hittar ni här

DSC_2373

Ha en fin måndag!
Ikväll ska jag visa er något urfint som kommit upp i vår hall… 🙂

♥ Kramelikram Anna ♥

6 thoughts on ““Tredjegångengilltkalaset…”

  1. Hej Anna!
    Åh, så mycket gott, just nu håller jag mig dock på behörigt avstånd för att inte dra igång mitt sockerbegär. Men det tycks vara nyttiga alternativ det här så jag ska absolut kolla in recepten och spara till senare:-).
    Skolbyte på g förstår jag. Kommer säkert bli jättebra, men så klart en stor och nervig omställning för dottern. Jag bytte skola i samband med mina föräldrars skilsmässa. Klass 3 började jag som ny och det var jättenervöst, men alla var nyfikna på mig som den ‘nya’ och ville att jag skulle vara med just dem på rasten. Tror inte hon behöver oroa sig för det här med att hitta nya kompisar.
    Önskar dig en bra start på nya veckan!
    Kram

Comments are closed.