Tredje gången gillt…

DSC_2358

Tjingeling!

Ja men nu så…
Tredje gången gillt liksom 😉

Men det tenderar ju att bli så i sjukuari/vabbuari…
Har ni med fått ställa in något den här månaden pga sjukdom..?

DSC_2359

Kör på samma dukning som jag preppade förra helgen…
Den här gången ska vi då faktiskt äta på tallrikarna;-)

DSC_2360

Och dricka något ur glasen 😉

Sen måste vi naturligtvis ha Mello på i bakgrunden…
Vi har ju en här hemma som bara ääääälskar Charlotte Perelli 😉
Så hon kommer sitta klistrad!! 🙂
Å, kommer ihåg när hon var mindre och inte kunde säga Charlotte Perelli…
“Mamma, mamma det är Chaotte Pevelli”!!!
Gullunge!

DSC_2361

Ha en fin kväll!

♥ Kramelikram Anna ♥

2 thoughts on “Tredje gången gillt…

  1. Hihihihhi, jag serverade på en släktings invigning av företaget här i Kallekrona för en herrans massa år sedan. Man blev ombedd att lägga sitt visitkort i en skål då man kom och jag passade förstås på (trots att jag skulle hjälpa till med markservicen). Givetvis drog de mitt namn, fick hoppa upp på sen och framföra “Take me to your heaven” med just Charlotte Perelli och så vann jag en Skeppshultscykel. Tilläggas bör att jag sjunger verkligen hellre än bra, men men….Hoppas ni får en toppenkväll.
    Kram Mia
    http://happyvardag.se/2016/02/13/projekt-livet/

  2. Nej men vad tråkigt! Hon har haft mycket elände nu, kan förkylningarna bero på stress? Vi har hållit oss friska förutom att jag var lite snorigt när lilla Sessan föddes, men det är ju borta för länge sedan. Krya krya och ha en fin Alla Hjärtans dsg.
    Kram Helena

Comments are closed.