Svårt att fokusera…

Romantiskt_sovrum-013233_final

Bild lånad från Sköna Hem

Go’ kväll…

Det får bli en kväll som går i avkopplingens tecken.
Min hjärna arbetar på högvarv och jag gör allt jag kan för att komma
fram till en lösning.

Som ni förstår mår lillefian inte jättebra.
Hon känner sig stressad.
Å jag lovar er att vi gör allt i vår makt för att komma fram tilll en bra lösning.

Idag var vi hos läkaren och han har pratat med henne, kännt och klämt på magen,
lyssnat på hjärta och lungor… Och till sist har hon tagit en massa prover, såväl stick
i fingret som blodprov i armvecket.
Ängslan, men icke med ett knyst får de ta de där proverna.

Löfte om specialglass till kvällen gjorde det lite enklare.
Å en del av min ängslan måste med ut.
I ord och skrift uttrycker jag det så gott jag kan.

Men jag tror ni förstår… Ens barn är ens allt och man gör allt som står i sin makt
för att skydda och bära…

Så ta hand om er, era skatter och varandra ♥

♥ Kraaaaam Anna ♥

 

7 thoughts on “Svårt att fokusera…

 1. Hej Anna!
  Jobbigt ni har det just nu. Tänker på dig och hoppas allt ordnar sig snart igen!
  Kram, kram

 2. Tack för krya hälsning ❤️ Det värmer så mycket! Tråkigt att höra att dottern inte mår bra. Här har vi haft samma problem i omgångar och det har varit akuta besök på lasarettet. Nu har vi totalt uteslutit laktos trots att testerna inte visade något och faktum är att hon har varit bra i magen sen dess. Sen är det klart att yttre faktorer påverkar. Du frågade om läxor i ett tidigare inlägg och jag står fast vid att läxor i sig inte ska vara ett självändamål. De måste ge något om man ska ha dem! Jag ger oftast bara läxa i engelska och det är för att jag tycker det är för lite tid till det i skolan. Men då är det inte några maffiga skrivippgifter utan antingen ord, eller att sammanfatta en text.
  Kram

 3. Fina du, tänker på dig, så himla jobbigt i mammahjärtat. Hoppas lillfian ska slippa dumma stressen och oron, ja hela familjen såklart. Tror det ordnar sig, ni är ju lyhörda, ser och hör henne, så det kommer bli bra.

  Du är grym, puss!

 4. Hej vännen!
  Jag tycker ni ska överväga att byta skola..Det kanske ni gör?
  Visst kan det kännas jobbigt att lämna kompisar och så men än så länge är hon såpass liten att det går snabbt att få nya.
  Å jag förstår så väl hur du känner…det gör nog alla föräldrar. Ens barn är ens allt ALLTID…

  Jag hade just satt mig på spinningcykeln när du ringde….(fast jag visste ju inte att det var du..;). Höll just på att stänga av den då…
  Du kan ringa mig när du vill i morgon…;)
  Kram vännen!
  Katarina

 5. Åh. Ja jag vet exakt vad du menar. Man blir som en tiger o gör allt för sitt barn som inte mår bra. Man får superkrafter samtidigt som man går på adrenalin o ständigt är redo att studsa upp. Glöm inte att andas o ta hand om dig också! Kram!

Comments are closed.