Shoppat!!!

MQ_Stockhlm

Go’ kvälla!

Idag var jag riktigt shoppingsugen, och med nya kronor på kontot kände jag för att sätta sprätt på några 😉
Och eftersom vi ska ut och äta imorgon så ville jag gärna ha något att ha på mig.

Jag handlar gärna kläder på MQ och då av märket Stockhlm.
De har stilrena kläder som passar mig.
Så det blev blusen och kjolen.
Till det har jag en marinblå kavaj från samma märke som passade perfekt till!

Så check på den och jag slipper sitta naken på restaurangen imorgon 😉

Nån mer som satt sprätt på lite kosing idag? 😉

♥ Kraaaaam Anna ♥

 

4 thoughts on “Shoppat!!!

  1. Pia

    Just den blusen landade i min shoppingbag i måndags. Hade ett presentkort som jag fått i julklapp och eftersom det var min namnsdag så passade det bra att sätta sprätt på det där presentkortet tyckte jag. Det räckte till den fina blusen och en annan top också 🙂
    Hoppas ni får en mysig kväll!
    Kram Pia

  2. Så fina kläder 🙂 Gillar din blogg… nyligen hittar hit 😉 Själv har jag också hunnit sätta sprätt på lite kronor, precis beställt en vårig kofta på Country Dreams. Så nu väntar jag med spänning på paketet 🙂 Hoppas ni får en trevlig middag! //Victoria

  3. Pingback: Kick-off med Advitum del 2… – Ekenäsliv

Comments are closed.