Tyckte allt att Tina var värd lite guld…

DSC_0176

Go’ kvällen…

Dax att landa i soffan med mjukis och en massa värmande filtar…
Ute har nån pudrat lite vackert….

Vi kom iväg på bio! Vi såg Tsatsiki, farsan och olivkriget – den var jättebra!
Personligen är jag lite småtrött på tecknat, så det är skönt att titta på lite vanlig film.
Vi tyckte båda att de var väldigt bra, så se den om ni kan 🙂

Tinas bid… Den hänger på vår glasveranda och jag tyckte det var lite lamt med den vita ramen.
Eftersom det finns mycket guldfärg kvar så fick sig ramen en guldtouch istället 🙂
Tyckte allt att Tina förtjänar det 🙂

Nähä… Dax att dyka under filten… Fryyyyser… Brrr.

Har ni något särskilt för er denna trettondagsafton?

♥ Kraaaaaam Anna ♥

DSC_0177

4 thoughts on “Tyckte allt att Tina var värd lite guld…

  1. Snygg touch vännen! Och ja, vilken skillnad med den stora växten. Jag har kört fruktsallad på alla småprylar i huset, så även växter, och känner mig hör och häpna ganska nöjd. Har liksom inga direkta önskeinköp just nu och den känslan konserverar jag nog lite känner jag. Det blir ju så mycket billigare liksom (och det behövs ju med alla bilreparationer. Hehehehe). Här är det lugna gatan ikväll. Vi har kört igång värsta cortisonkuren Gabbe och jag för att bryta våra luftrörstrassel. Skulle välidgt gärna vilja känna mig frisk nu efter två veckor i flunsan. Imorgon far vi till Kastrup för att hämta hem TB som varit på golfsemester med kompisar i 10 dagar. Inte så nice väglag bara…..Kram Mia
    http://happyvardag.se/2016/01/05/att-sta-ut-med-sig-sjalv/

  2. Visst är Tina värd guld! Ni med, med den fina hallen ni gjort! Det är skönt att ha en rejäl hall att mötas av när man kommer hem.
    Fint med den stora gröna växten också. Jag har bara köpt ett par ampelliljorsom hastigast på ica, för att byta ut julstjärnorna i köket. De var vita och hade kunnat stå kvar, för den skull… men jag köpte dem redan i september som “höststjärnor” och nu såg de lite halvtrista ut. Men ska leta upp något annat när jag kommer till blomsterhandeln, de här var lite små 😉
    Kram/Maria

Comments are closed.