Min bloggplats…

DSC_0312

Heeeeeeej,

Ja, här sitter alltså jag när jag bloggar.
Mitt egna lilla “space”.

Hur ser din bloggplats ut?
Sitter du som jag vid ett skrivbord, eller i soffan eller…? Berätta! 🙂

DSC_0313

Skrivbordet som jag målade i grått förra året…
Gillart! =)

DSC_0314

Ha ha ha… Ja, det blev lite grön fägring här med 😉

DSC_0317

Fin onsdag till Er alla!

♥ Kramelikram Anna ♥

2 thoughts on “Min bloggplats…

  1. Morning Anna!
    Gillar ditt skrivbord och stol! Här hemma händer det att jag sitter både vid skrivbordet, i köket och i soffan när jag bloggar:-).
    Grönska kan man aldrig ha för mycket av. Känns livgivande med växter.
    Önskar dig en fin dag. Här står det plugg på schemat och så en promenad i snön efter lunch. Längtar efter ljusare tider, men tills dess får man försöka ta vara på det lilla dagsljus som går.
    Kram!

  2. Jag har min bloggplats överallt… Men jag önskar att jag hade precis som du vid ett fast skrivbord där jag inte kunde rymma 😉 Ibland sitter jag i soffan,ligger på sängen,sitter vid köksbordet… Jag har ingen fast punkt som jag önskar.. Men jag önskar att jag så småningom kan få det. Det skulle ju göra det härligare på något sätt. Jag tycker du gjorde helt rätt att måla skrivbordet i grått och sätta ditt guldiga knoppar!!! Ur snyggt! Jag visade mamma ditt skrivbord (hon har något liknande skrivbordet eller om det är likadant) hon blev såååå kär!!! Du är så påhittig du! 🙂 Kram Jannice

Comments are closed.