Mera grönt i hallen…

DSC_0299

Halli hallå!

Nån mer än jag som fyndade växter på Blomsterlandets “50% på gröna växter” i helgen?

DSC_0302

Jag bara älskar gröna växter!
Och nu fick Sturehof krukorna ta plats på sideboardet i hallen…
Klassiska krukor som jag inte tröttnar på i första taget…

DSC_0303

Mor & Barn heter den här… Bara namnet gör att jag älskar den ♥

DSC_0304

Det fina Eiffeltornet kommer från Annelies Design.
Köpte det i höstas nån gång… just för att jag ville ha det här i hallen.

Sååå… Grönt är skönt, eller hur? 🙂

♥ Kram kram Anna ♥

4 thoughts on “Mera grönt i hallen…

 1. Så såååå fiiiint i din hall gumman…
  Å den där gröna rean missade jag…:(
  Jag får snart se till o införskaffa några nya växter ändå… på Orea då….;)

  Den där krukan har ju stooor viiiiiiill haaaaa stämpel på sig.
  Ha en toppendag sötis!
  kraaaam Katarina

 2. Aj då det erbjudandet missade jag, skulle allt behöva lite mer grönt här hemma. Idag slog mitt dåliga samvete till…. Mitt guldfiskminne har ju precis glömt bort att maila dig angående din fråga om stekpanna, är så ledsen för det vännen. Att det dök upp beror på att dagens inlägg hos mig är just om de stekpannor vi använder här hemma, så istället för ett mail får du ett inlägg:):):) Hoppas jag är förlåten och jag ska aldrig glömma en fråga igen. Kramisar Tina

 3. Jag tror jag fick ett mail av blomsterlandet hade 50 % på gröna växter eller om det var på facebook det stod.. Så synd jag inte var i farten och handla det. Hade ju varit perfekt för plånboken nu=) Så snyggt det är i din hall. Så mysigt och inbjudande. Kram

Comments are closed.