Lampdrömmar…

Lampor

 

Hej heeeej,

Tisdag brukar vara en dag som många ogillar… Men jag gillar dem ganska bra 🙂
För oftast är det inget planerat utan man kan bara göra noll och inget när man kommer hem.
Och sen är det onsdag och vips så är snart helgen där igen!

Igår kväll satt jag och roade mig med att drömma om lampor… (Efter ett antal rundor i tvättstugan då,
för gosh vad tvätt det blir när man varit borta en vecka)
Har läst nånstans att man ska helst ha minst 7 belysningspunkter i ett rum.
Då behöver inte allt vara elektriskt ljus, utan även levande ljus.

Nog har man det oftast i sina vardagsrum, men i övrigt är det nog sämre.
Ja, i alla fall i vårt hus.
Men det här är mestadels lampor jag kan drömma om… Om det inte mot all förmodan
plötsligt skulle hända när man skrapar..;-)

Först och främst behöver vi en lampa i sovrumsfönstret. Jag vill gärna ha lampor i alla fönster,
tycker det ser så ödsligt ut annars.

Har ni lampor i alla fönster?

Igår var jag även hos ögonläkaren… Fick lite preparat utskrivna till mina torra ögon, samt till ögonlocken
som fortfarande inte är bra… Så nu får jag succesivt byta ut mina sminkprodukter känner jag.
Helst tyckte läkaren att jag skulle skippa smink…
Men nä… Då måste jag hålla med Montazami:
“Då känner jag mig naken och exposed”.
Jepp så är det. Jag är ju blond dessutom så jag har ju inte direkt mörka bryn och fransar naturligt, om man
säger så..

Sminkar du dig varje dag?

Ha nu en fin tisdag och gör som jag ikväll – not so much 😉

♥ Kramelikram Anna ♥

4 thoughts on “Lampdrömmar…

 1. Hej Anna!
  Fin lampinspo du bjuder på idag! Läser just nu om belysning i min utbildning så är lite extra intresserad av det här med lampor och belysningspunkter 🙂 hehe. I mitt material står b la att alla rum mår bra av att ha belysning i fönstren, så du är helt rätt på det.
  Du, tänkte på det här med dina ögon. Om du får fransar och bryn färgade så behöver du inte känna dig så ‘naken’ utan smink:-). Jag får det gjort hos min hudterapeut och det är helt ekologiska produkter så inget som irriterar.
  Många kramar till dig!

 2. Hej hej

  Vilken härlig skidvecka ni har haft 🙂 Här kom ju så otroligt mycket snö för en vecka sen men nu är den puts väck och solen skiner över Göteborg idag 🙂
  Nä jag har nog inte sju punkter och absolut inte i rum där vi inte är på kvällarna, då lyser det bara en lampa i fönstret…

  Ha en fin dag och ja tisdagar är låååånga men idag tar jag lite av flextiden och åker hemåt vid 14

  Kram Sandra
  Eos lampan är ju en favorit, jag älskar min…
  Men finns det inget “bättre” smink när man är känslig? Jag sminkar mig varje dag i alla fall till jobbet sen kanske jag inte sminkar mig om jag vet att jag skall vara hemma en hel dag… jag kan känna mig naked utan mascara

 3. Hej! Härlig lampinspiration du bjuder på. Vad härligt med skidresa. Vi har en vecka inbokad i Idre under våren och det ska bli så underbart. Kram Sofia

 4. Hallå! Här blir det nog ingen skidresa eftersom lilla O har helgips och när det försvinner kommer hon no ändå inte få åka slalom gissar jag. Jag skulle verkligen behöva lampor i flera fönster och jag önskar jag varit på hugget och köpt den där lampan du köpte på Hemtex, den är verkligen fin. Men gillar också de du visar från Ellos, frågan är om jag kommer tröttna på mässing eller?
  Kram Helena

Comments are closed.