K.Lundqvist doftljus…

DSC_0061

Den som inte gillar doftljus – räck upp en hand!   Trodde jag väl inte heller… 🙂

Heeej,

Skönt med fredag, så man inte jobbar ihjäl sig 😉
Beställde ett doftljus då en webbutik hade braaaa rabatt innan jul.
Hot Couture… A girl can dream, eller hur 🙂

En annan doft jag gillar är Champagne från Dofta… Var länge sedan jag hade det nu!

Har du nån favorit bland doftljus?

DSC_0062

Hur många gånger kan man nysa på en dag egentligen…?
Jag tror jag nyser säkert hundra gånger om dan just nu…
Tror inte det är snön jag är allergisk mot iaf;-)

Fredag och dax att sida planer för helgen.
Här vankas kalas imorgon för lillefi och mannen.

Vad har ni för planer för helgen?

♥ Kraaaaaaaaam Anna ♥

DSC_0063

6 thoughts on “K.Lundqvist doftljus…

  1. Näääää doftljus kan man aldrig har för många av. K.lundqvist är dessutom ett av mina favoriter, både i doft och design. Här snöar det äntligen, men blåser iskallt så jag stannar inne och kör ett race i köket, skåprensning…. Krya på dig vännen. Fin fredag till dig. Kramisar Tina

  2. Håller med! Doftljus kan man inte få för många av. Har nog ingen direkt favorit utan gillar alla dofter. Hoppas du slutar nysa snart och att du får njuta av fredagen. kram Annika

  3. Var förbi det stora varuhuset häromdagen och inhandlade en del doftljus. Annars tycker jag Himlas doftljus doftar underbart. Här vankas middagsgäster ikväll annars blir det en intensiv helg med sportaktiviteter, renovering och uppladdning inför kommande jobbvecka. Känns tungt att börja arbeta igen efter en långledighet . Önskar dig en skön kalashelg! Kram Sofia

  4. Jag älskar ju doftljus…det och snittblommor lägger jag allt för mycket pengar på !!
    Har precis satt nya snittisar i vatten och tänt två nya doftljus – det gör så mycket för feelingen i ett hem!

    Hoppas ni får ett härligt firande i helgen…här är vi utan kalas i helgen men vi har 4 (!!) födelsedagar kvar att hinna med innan månaden är över 😉

Comments are closed.