Fjällen…

salen
Bild lånad från nätet.

Go’ kväääääääälll…

Phu, Lillfian piggade på sig under dagen ♥
Så jag har jobbat o jobbat… Det är så sjukt mycket att göra nu..

Men nu.. Nu ska vi planera inför en kommande skidsemester framöver 🙂

Har ni något roligt att se fram emot  närmsta tiden?

♥ Kram kram Anna♥

skidor
Bild lånad från nätet

5 thoughts on “Fjällen…

 1. Vi har en väldigt oplanerad vår framför oss – lite som ett oskrivet blad och det stressar mig inte ett dugg (kan annars göra det). Vi åker till Florida den 22 juni – annars lugnt. Vi pratade om det just efter sonens födelsedags igårkväll. Vi längtar efter bara-vara-tid på hemmaplan. Leva lite för dagen och ta dte som det kommer. Njuta av att inte ha några direkta projekt här och nu. Så så startar vi denna termin nu…..
  Kram Mia
  http://happyvardag.se/2016/01/11/nar-man-lar-aterkomma-i-amnet/

 2. Hej söta!

  Så skönt att hon piggade på sig! Inte kul nör de är sjuka eller ledsna.
  Usch här har vi (jag o Nils) varit förkylda i flera dagar och nu är jag så less! Idag fick vi ännu mer snö så att ge sig ut ned vagnen på promenad var ingen idé. Känner att jag skulle behöva ha något att se fram emot…:( Ursäkta gnällandet;)
  Så mysigt med en fjällsemester! Själv så skulle jag mycket väl kunna tänka mig en tripp till värmen men det får bli senare.

  Nä nu ska jag gå och lägga mig och hoppas på att morgondagen blir bättre;);)

  Kram finaste!

 3. Välkommen till Sälen 😉
  Här har det dumpat ned massor med snö och det slutar inte. Stort gilla på det.
  Det är verkligen vykortsvyer här nu. Glöm inte kameran hemma.
  Nu: Sova. Klockan är alldeles för mycket.
  God natt!

Comments are closed.