Ännu en sak jag snöat in på…

DSC_0222

Hallå…

Måndag och ny vecka igen!
Hel vecka denna gången.

Ja, det finns ju lite färg kvar i den där burken så jag målar lite vad jag kommer över…
Guld. Mässing. Gyllene.
I like it.
Å ännu en sak som jag snöat in på 😉

DSC_0223

Meeeen…
Jag är inte så käck som jag låter…
Dottern är inte riktigt pigg än och var ledsen igår kväll när jag pratade med henne.
Mammahjärtat har oroat sig hela natten…
Så fort de vaknat ska jag ringa och höra hur hon mår idag.
Vill hon att jag kommer, då åker jag ögonabums…
Kunde inte ge mig ut på vägarna igår kväll.
Regn, slask och mörker i 15 mil vågade jag inte riskera….

DSC_0225

Så kanske befinner jag mig annanstans ikväll än hemma…
Vi får se… vi får se…

♥ Kraaaaaam Anna ♥

DSC_0226

DSC_0227

DSC_0229

6 thoughts on “Ännu en sak jag snöat in på…

 1. Tänk vad lite färg kan göra!! Superfint! 🙂 Grattis till T i efterskott!! Hoppas hon kryar på sig snart… Min lilla dam hade 40,7 i temp i Torsdags, sen blev sonen dålig med 39,8… Blev ett besök till akuten eftersom det inte fanns tid på vår läkarstation… 🙁 Dottern har dubbelsidig öroninflammation (igen!!!) och sonen har kraftig hosta så båda fick medicin. I fredags kände jag mig hängig, kom hem från jobbet och tempen visade lite feber.. På lördagen kände jag mig pigg och tog bort julen. Igår började det bra men sen började jag frysa, skaka och hacka tänder: 37,9. Vilket är mycket för mig, så jag som skulle vänja med sjuka barn är istället sjuk själv 😉 så pappan väg var istället.

  Oj, vad jag svamlar… ha en fin dag!!

  Kram Therese

  • Men hu så trist! Hoppas ni alla kryar på Er!
   Min dotter blev sämre igår igen.. så det blir nog att jag åker efter henne i em.
   Kryakramar Anna

 2. Pia

  Så fint och mysigt ni har det i ert hus!
  Stackars liten som är långt hemifrån och inte är kry. Sånt är inte kul. Hoppas hon har kryat på sig!
  Ha det gott!
  Kram Pia

Comments are closed.