Pyntet är kvar…

DSC_9889

DSC_9890

Go’ kväll!

Precis hemkommen från ett Yinyogapass… Å så välgörande för kroppen!
Idag har verkligen varit en riktig återhämtardag.
Vi har hasat runt i mjukis och kollat på film typ hela dan.

Även om granen rök igår så fick pyntet (dvs det lilla jag ha) och ljusslingorna
vara kvar. Än är jag inte redo att skala bort det…

Har ni plockat bort allt julpynt än?

DSC_9892

Nu ska jag ta en varm dusch, sen ska jag allt ta o kolla på nån film till 😉

♥ Kraaaaam Anna ♥

DSC_9894

4 thoughts on “Pyntet är kvar…

 1. Oh nej men, pynt och gran är kvar. Jag var ju lite sent på det inför julen och med influensan nu så lär det få hänga kvar. Länge kanske…..
  Vilken härlig krönika raring! Trots att jag hänger här inne dagligdags så är det så skoj med en sammanfattning. Längtar till nästa. Bor din syster i Timmernabben? Jag har två klasskompisar från lärarhögskolan som blev ett par och köpte hus där har jag för mig. Kram Mia
  http://happyvardag.se/2015/12/28/tankefladderi-2/

 2. Hej vännen…

  Nu har jag läst ikapp mig, jag tog verkligen jullov sen min data kraschade, den kraschade med alla kort…jag hoppas innerligt att den går att rädda!
  Låter som ni har haft en härlig jul och skön ledighet! Jag är ledig denna vecka också så skönt… Idag har jag varit och fixat lite accessoarer till nyår, det är 20tals tema, så kul!
  Vad gör ni på nyår?

  Kram Sandra

 3. Här är pyntet kvar men jag börjar drömma om pastellfärger nu :-). Jättevacker och smakfull hall ni byggt och inrett. Kram Sofia

 4. Godmorgon! Men jisses vilken fin hall ni har!!! Och den där klädhängare skulle passa som handen i handsken! 🙂 Vilken mysig första tid på året du skrivit om… er lilla oas som ni byggde är så himla fin. Det ska bli spännande att se vad som kommer hända där i vår och sommar!

  Kraam Therese.

Comments are closed.