När man haft en härlig helg…

DSC_9511

Heeeej,

Den här helgen har fokus verkligen varit på syskon- och familjetid.
Systern min och jag har ju varit i Stockholm och hälsat på lillebror och hans sambo.

Vi har blivit så bortskämda må ni tro.
I fredags blev vi skjutsade dit vi ville för diverse julshopping och på kvällen
en underbar middag hemma.

DSC_9512

DSC_9518

DSC_9520

I går var vi på ett event som var intressant på många olika vis.
På kvällen var det sen lite kalas för svägerskan med hennes familj.
En supertrevlig kväll!

DSC_9521

DSC_9523

Lilla Nova är vääärldens goaste verkligen ♥

DSC_9524

Finns ingen som gör Risotto som lillebror ♥

DSC_9526

DSC_9529

De flyttade in i sitt hus i oktober och de har den största soffa jag någonsin
sett! Lätt att somna där kan jag säga;-)

Så idag hämtade vi upp Stina på fm och begav oss hemåt. Vi har ju några mil
att avverka i bil så vi var tvungna att ge oss av i tid.
Jag var hemma vid halv sex, så nu är jag lite mosig.

Men vi har haft såååå roligt! Vi är ju lite galna alla tre syskonen och kan dansa
o sjunga natten lång 😉 Så lite för lite sömn sätter sina spår nu för tiden.

Nu kallar kudden på mig… Lilla skatten var lite hängig här ikväll, så vi får hoppas
att hon är pigg imorgon…

Har ni haft en bra helg?

♥ Kram kram Anna ♥

8 thoughts on “När man haft en härlig helg…

 1. Låter som en mysig helg. Fast jösses vad det har blåst här i Stockholm i helgen. Här har vi tagit det lugnt eller i alla fall jag och vår yngsta som drabbades av magsjuka. Men det har varit jätteskönt och välbehövligt att bara få vara. Kram

 2. Vilken mysig helg du har haft med dina syskon… så skönt att få bli lite bortskämd och shoppingen får du visa sen 🙂
  Min helg rusade iväg… hockeymatch, kikat på ny soffa vilket gick sådär med en liten vilding i hasorna 😉 druckit glögg, tränat… och nu måndag igen…
  Hoppas din lillskrutta mår bra
  Ha en fin dag
  Kram Sandra

 3. Vilken myshelg du haft vännen. En stor insättning på må-bra-kontot förstår jag. Kan tänka mig att det är mycket fint i de där påsarna, julshopping i huvudstaden kan bara sluta på ett sätt…med ett glödhett Visakort, ha, ha. Ha den bästa starten på veckan finaste, själv laddar jag för en bilresa till Varberg. Kramisar Tina

 4. Hej
  Det lät som helgen varit fantastisk på alla sätt och vis, alla de där roliga affärerna 😉
  Vilken söt hund, jag älskar deras söta ansikten. Är det en “Nanny dog”?
  Denna helg har bestått i lite julbak och studier. Snaaaart så. Ska hålla ett informationsföredrag om Feng shui i hemmet på en yoga studio. Håller inte du i föreläsningar? Några tips på framträdandet kanske ;)?

  Här har det också sovits lite men inte pga av dans och sång utan en sjuhelsikes storm varje natt och med en oro att polplåten ska åka åt fanders…….

  Ha en skön måndag
  Kramar till dig 😉

 5. Hej Raraste!
  Så underbart ni haft det och vad härligt att ni syskon står varandra så nära!
  Tack för din kommentar idag, Jag instämmer helt, det handlar om våra handlingar. Att du drabbades av svår sjukdom har absolut inget med karma att göra!!
  Jag har med känt mig lite hängig idag efter en helg som gått i ett. Borde ju vilat upp mig efter förra veckans utmattning men det blev helt enkelt så att det dök upp mer på schemat än det först var tänkt. Åkte på migrän jag med i Lördags och det är ju verkligen pyton:-(.
  Hoppas ni kryar på er där hemma. Snart är det Jul och lite extra ledighet hoppas jag!
  <3 Många kramar

Comments are closed.