Några klappar inslagna…

DSC_9547

DSC_9548

Heeeej heeeeej,

Ja, igår gömde jag mig nere i källaren en stund och slog in lite klappar…
Vi har ju en nyfiken ung dam i huset, men vem är inte det liksom.. 😉

DSC_9549

DSC_9550

I år blev det alltså guldskimrande klappar…
Tycker det är så fint när alla liksom “matchar”.. *he he* me i ett nötskal 😉

DSC_9551

Idag är det jobb och skola igen.
Lillfian är pigg, men jag är lite trött och tung i kroppen… Så där så det är
svårt att sätta fingret på vad det är egentligen…

Har ni börjat slå in några klappar än?

Ha en fin tisdag!

♥ Kramelikram Anna ♥

4 thoughts on “Några klappar inslagna…

  1. Skönt att Lillfian har piggat på sig och jag hoppas att du håller dig kry. Här blir inga julklappar inslagna, ja förutom de till julklappsleken på jobbets julfest ikväll. Vi byter inga julklappar då vi inte har några barn längre i släkten.
    Hoppas du får en fin dag.
    Kram Helén

  2. Så fina paket! Jag har slagit in några i taget, passar på när personen som ska få paketet är borta. Men vissa är hemma hela tiden och jag har ingen källare att gömma mig i, så några paket har jag kvar!

    Stor trötthet här med… För min del tror jag det är mörkret som spelar in. Hoppas du känner dig piggare snart och inte blir sjuk. Det har man ju varken tid eller lust med så här i jultider!

    Kram Pernilla

Comments are closed.