7 thoughts on “Julfest…

 1. Lena H

  Hej Anna, brukar inte kommentera särskilt ofta, men oj så fin du är, fin i håret och läppstiftet är stort gilla på:)…får jag fråga om du vill dela med dig vilket märke, nr m.m. så jag kan köpa. För jag har samma färger som dig utseendemässigt! Hoppas du får en fin kväll med julfirande, kram!

  • Hej Lena! Å tack snälla 🙂
   Det är YSL nr 140, sen står det 80AA innan, vet inte om det har nån betydelse.
   Det var trevligt ikväll, men jag var så trött att jag åkte hem tidigt faktiskt.
   Kram på dig!

 2. Ojoj.. Hoppas det är ok med dig, så bra att hon fanns där…
  Hoppas att julbordet var trevligt 🙂
  Vilken fin gran ni har, gillar det guldiga, en riktig glam-gran 😉

  Jag är ledig mellan jul och nyår ska bli så himla skönt, sen har jag ju min lediga onsdag dagen innan julafton, bra tajmat hehe
  Efter nyår har jag fredag ledig för då ska vi långväga på hockeycup

  Jag kan gärna maila dig receptet, men jag hittar ingen mailadress, kan du maila mig?

  Hoppas att allt är bra med din morfar, inget vidare att se dom må dåligt

  Kram på dig och ha en skön
  Ledig dag imorgon
  Sandra

 3. Fin du är! Hoppas du hade en trevlig stund!
  Gillar din gran! Min är lite mer stram i svart, grått och guld men inväntar ett rött sammetsband som jag tänkte skulle lätta upp intrycket lite:-) he, he.
  Fredag igen och nu närmar sig Julen med stormsteg. Ska bli såå skönt med ledighet. Under hösten är det ju riktiga oxveckor utan några extra helgdagar så är säkert många som är i behov av lite extra återhämtning här nu i mörkret och allt.
  Hoppas du får en riktigt härlig ledig Fredag!
  Många kramar, Tina

Comments are closed.