Gott Slut… och Gott Nytt År!!!

DSC_9913

DSC_9914

DSC_9915

Hej fina vänner ♥

Först av allt vill jag tacka Er för att ni troget kikar in och följer min blogg…
Vad vore jag utan er…?

Min blogg är på många sätt en ventil och jag är så oerhört tacksam för att
ni vill lyssna…
T A C K ♥

Igår hade vi sedvanlig “prenyårsmiddag” här hemma…
Lite som alla tre gillar, lite enkelt, men framförallt så är det vår egna kväll…

Nu ska vi nyårsbasta nere vid havet, kanske blir det tom ett dopp – wiieeee! 😉

Fina fina ni…. – G O T T   N Y T T   Å R ! ! ! 

♥ Varma kramar Anna ♥

DSC_9919

DSC_9920

DSC_9923

13 thoughts on “Gott Slut… och Gott Nytt År!!!

 1. Hej Anna!
  Kikar in i sista minut och önskar Dig ett riktigt Gott Nytt År.
  & Tack till Dig för att du har en sådan härlig och inspirerande blogg!
  Hoppas ni får en riktigt härlig dag!
  Kram

 2. Ett dopp???? Buuurrr! Vad kallt…
  Låter mysigt med en prenyår 🙂
  Vi slappade mest i soffan igår kväll och väntade hem stora som var och tittade på hockeymatch…

  Önskar dig och de dina en mysig och fin nyårsafton <3

  Gott Nytt År fina du och jag hänger med 2016 😉

  Kramar till dig
  Sandra

  • Jajamen, ett dopp blev det allt 😉 Kalt som tusan, men skönt att sätta sig i bastun sen igen 🙂
   Ha nu en riktigt fin kväll!
   Gott Nytt än en gång <3
   Kramar Anna

 3. Lycka till med doppet! Själv skulle jag aaaaldrig våga!!! Så fint du dukat till er middag. Du är verkligen en fena på det där. Gott Nytt År! Kram!

  • Hej, och ett riktigt Gott Nytt År till dej!
   Jag finns med som läsare nästa år, det kan du räkna med. Din blogg inspirerar. Så vackra bilder och fina texter. Fast jag har inte samma stil, som du. Mera åt det lantliga hållet inomhus och utomhus. Haha Du vet, jag älskar ju gammaldags rosor, perenner , rostigt….
   Så önskar jag dej lite mera lugn och ro – att du inte alltid MÅSTE! Att du kan ta dej mera tid att njuta av det vackra du har omkring dej! Att du stannar upp, det är inte att vara lat om man inte hela tiden vill fixa mera vackert… Sen vet ju jag att vi är olika, och ska så få vara! I trädgården hoppas jag du får “en lisa för själen” 2016. Där ska ni ju fortsätta, har jag förstått. Och “trädgårdsgöra” ÄR rogivande! Om man inte måste ha det färdigt på en gång! Hihi. Ta mycket fikapauser under arbetet, ibland semester från hemmajobbet….
   Kram och Skål! på dej! Hälsar Lena i Blekinge

Comments are closed.