Säker stil…

DSC_9252

DSC_9253

DSC_9255

Heeeeej,

Nu har den kommit, boken som ska hjälpa mig att skapa en hållbarare
garderob. Vet nog ganska väl vad jag vill att den ska innehålla, det gäller
bara att hålla sig till det och inte falla för dumma impulsköp,
som man gör ibland…

Hur är du… Faller du för frestelsen och impulshandlar??
Eller har du en tanke med vad du shoppar till garderoben?

DSC_9256

DSC_9257

Så nu ska vi se om surfbrädan letar sig fram idag… Å då inte i form av
en skateboard som fäller krokben för mig tack..;)

Borde vara piggare när vi just varit lediga… Men kroppen är trött alltså.
Det har varit lite motigt ett tag och jag måste finna ny energi och inspiration
känner jag. Började iaf med ett kort yogapass på morgonen för att vakna mjukt. Kom ju inte iväg igår kväll, då maginnehållet var slut, och allt jag orkade var att ligga i soffan…

Hur gör du för att peppa dig själv?

DSC_9258

DSC_9259

Nu ska den här dagen bli bättre än den igår, eller hur?:)

Ha en riktigt fin tisdag!

♥ Varm kram Anna ♥

4 thoughts on “Säker stil…

 1. O, för min del vore det väldigt tråkigt utan mina impulsköp! Det blir ju inte alltid bra, men är det inte dyra sådana, så kan man ju stå ut….
  Inte alltid en tanke alltså bakom mina köp! Hihi…Ibland vill man bara ha nåt, som ser vackert ut…Och ibland peppar jag mig med impulsköp! Ooops! Inte bra?!
  Ha en fin dag!
  Lena

 2. Godkväll Anna!
  Den där apljusstaken är ju bara för söt!
  Har hört mycket gott om boken! Impulsköp blir det för min del vågar jag säga aldrig(?) numera, men förr kunde det mycket väl bli det, framförallt vad gäller kläder. Efter min garderobsrensning tänker jag noga igenom nya inköp. Hittills har det endast blivit en tjock stickad tröja som tillkommit och då åkte 2 st andra plagg bort istället:-).
  Tror det är många som känner sig trötta nu den här mörka tiden som vi går in i. Sedan vi ställde om klockan har jag känt mig jättetrött och ramlat i säng redan runt 20 på kvällen för att vakna lika trött på morgonen. Tror vi behöver ta det lite lugnare den här tiden för att sedan få krafter åter när ljuset kommer igen.
  Kram på dig!

 3. Gokväll söta!

  Hur har dagen varit? Bättre än gårdagen hoppas jag:)
  Vilken bra bok, skulle jag nog behöva läsa. Tycker att jag planerar mina köp på ett annat sätt nu än jag gjorde för några år sedan. Visst kan det fortfarande bli impulsköp, vad klassas som det egentligen???;) Klickade hem en ljusslinga här om dagen. Såg den i en tidning och kände att den skulle passa så bra hemma hos oss. Tänkte ett tag och klickade sedan hem den från ellos (40% rabatt;), räknas det som ett impulsköp? I så fall blir det ett och annat;)

  Nä nu måste jag gå och lägga mig!

  Kram finaste

Comments are closed.