Kan inte hjälpa det…

jul_1

…men nu kommer jag bomba er med julbilder…;)
Samtliga bilder har jag lånat på nätet.

jul_2

jul_3

Hej hej hallå,

Fredag – knappt jag tror det är sant….
Men igår kväll, typ 21:30, när jag äntligen bara kunde sätta mig ner, efter att allt gått
i ett i ett från kl 05:02… Så var det vad jag tänkte på.
Jag drömmer mig bort i en fluffig värld av vackra julsaker och glömmer
allt annat.

Allt som gör att hjärnan går bananas…
När man bara inte orkar tänka utan bara vill fly en stund.

Då är det skönt att vila ögonen på något vackert…

jul_4

jul_5

Så här är lite bilder till er…
Att ooooo:a och aaaaaaa:a över;-)

jul_6

jul_7

Vad gör du när du behöver koppla bort en stund..?

jul_8

jul_9

Ha en riktigt fin fredag!

♥ Kram kram Anna ♥

jul_10

jul_12

jul_13

jul_14
Det är den här fåtöljen jag tänkte spara ihop till nu…
Den skulle passa så fint i vår nya hall.

7 thoughts on “Kan inte hjälpa det…

 1. Åh, så många fina julbilder att inspireras av. Första bilden är en av mina genom tiderna absoluta favoriter. Jag längtar också till Julen, även om det här hemma blir en väldigt enkel sådan. Men funderar faktiskt på att ta in en gran i år, är jättemånga år sedan nu.
  Fåtöljen kan jag se framför mig i er nya hall, superfin match till nya sidobordet.
  Önskar dig en trevlig helg Anna! Här harvar vi på i vardagsrummet i vanlig ordning;-).
  Kram

 2. Tänker just nu också på härliga julbilder så man kommer i stämning liksom. Den där stolen var superdupersnygg! Ha en toppenfredag.
  Kram Helena

 3. Det är inte långt borta nu tills ljusstakarna får åka upp… Jag skickade mannen på uppdrag att köpa två nya ljusstakar, på Coop fanns dom, dom var tom billigare där än vad Ellos hade gett med rabatt,
  och jag är så stolt som “tjänar” pengar på det och min man bara skakar på huvudet, skönt att man ser matten på två olika sätt hehe..

  Riktigt den ordningen har jag inte som du men det är fint ett tag sem blir det lite “bombnedslag” tills jag får ett utbrott och undrar varför inte övriga familjemedlemmar fattar att var sak har sin plats…
  Vi har också ett IKEA kök som fanns i huset när vi köpte det, tyvärr valde inte förra husägarna utdragbara lådor eller skåp…
  så här får man dyka in i skafferiet om man behöver något 😉

  Jag läser en bok om jag vill koppla av

  Ha en fin fredag
  Kram Sandra

 4. Jag kan inte påstå att jag är vidare förtjust i allt jupynt, jag är nog bara sån;) Men jag måste säga att jag vaknade till lite när jag såg dessa bilder, så fina! Stämningsfullt, mysigt och härligt:) Det blir nog inte så dumt alls att pynta i år, nu med ny lägenhet för några veckor sen och allt. Tack för inspirationen!:)
  Kram

Comments are closed.