Hur ska det gå och lampor i dagsljus…

DSC_9460

DSC_9461

DSC_9462

Heeeeej,

Tänk idag har jag nästan lite helgfeeling eftersom jag tagit semester imorgon.
Tänk om man alltid kunde ha det så…
Jobba två, ledig en, jobba två, ledig två…

Igår var jag o svärmor på Yoga… Tänk jag slumrar nästan allt till vid
avslappningen på slutet… Kände av träningsvärken från löpturen i helgen,
men samtidigt var det såååå skönt att sträcka uuuut…

DSC_9464

Ja, kanske har ni tröttnat på våra lampor nu, men det har inte jag 😉
Vi beställde våra här.

De här bilderna var de sista jag tog med kameran… Igår fick maken lämna
in den då den inte fokuserar som den ska, buhu… Garantin har inte gått ut
än, så vi får se vad utlåtandet blir.

M E N.

Vi blir UTAN kamera i två-tre veckor…. !!! Hur ska det gå?!??…
Ja, vi har den gamla kvar, så ni får väl stå ut.. 🙂

DSC_9466

Ha en riktigt fin tisdag!

♥ Kram kram Anna ♥

DSC_9467

DSC_9470

7 thoughts on “Hur ska det gå och lampor i dagsljus…

 1. Vad skönt med semester, man brukar ju kunna vara riktigt kreativ och få saker gjorda sådana dagar. Jag brukar allt vara ledig en till två dagar i veckan och det är så skönt. Gillar dina lampor men även guldkrukan, så fint i dina fönster.
  Kram och ha en toppendag.
  Helena

 2. Godmorgon vännen!
  Först lite om ditt föregående inlägg. Jag tror att de flesta av oss kan känna igen oss i det du skriver om. Känslan av att inte räcka till, känslan av att inte göra tillräckligt. Men vi måste påminna oss själva om att vårt värde inte bestäms utifrån vad vi presterar och gör. Vi är värdefulla ändå, precis som vi är. Och det är naturligtvis jättesvårt- jag har ofta den diskussionen med mig själv:-). Vill ibland orka mer än jag förmår, men det har blivit bättre med åren och jag försöker i första hand göra det som känns rätt för mig. Bara då är jag också ärlig och rättvis mot min omgivning.
  Vidare tycker jag visst att du verkar åstadkomma någonting oerhört viktigt och betydelsefullt i ditt arbete tillsammans med Landstinget och inte mindre här på din fantastiska blogg där du delar med dig av livet så som det är med sina med- och motgångar. Tänk vad många som känner stöd och tröst och glädje i det!
  Nu till din veranda. Känns som om du har fått till den där känslan som du ville ha. Jättefint och harmoniskt enligt konstens alla regler.
  Hoppas du får en fin Tisdag och att du verkligen kan njuta av din lediga dag imorgon. Kanske finns det möjlighet för dig att reducera en dag i veckan?! Ta ett snack med chefen:-)!
  Många kramar, Tina

 3. Lampa på du, det är bara roligt och inspirerande! Vi Nordbor suktar efter ljus nu så här års. Inte så underligt att vi även vill ha en ljus inredning….
  Kram Rebecca

Comments are closed.