En bok i julklapp…

Slide1

Säker stil; Ebba K von Sydow & Emilia Poret, Sköna Hems inredningsbok, Ernst Kirschsteiger: 
Lyckan i det lilla, Ida Magntorn; Home Stories, Mija Kinning; Hus Helt enkelt – Bygga och inreda,
The Kinfolk Table, The kinfolk Home, Hans Blomquist; In Detail

Heeej,

Vet du inte vad du ska ge bort i julklapp..?
Här är några böcker som jag gärna skulle ha här hemma 🙂
Ebbas bok, Säker Stil, har jag och den är jättefin!

För nog uppskattar man alltid en fin bok? 🙂
Det gör iaf jag!
Och nog ser man fram emot de där lediga mellandagarna när
måstena är totalt obefintliga och man kan ägna  en hel dag åt att bara
sitta under en filt och bläddra i en bok…

Hur gör ni med julklappar?
Ger ni till alla eller är det mer till barnen?
Vi har tonat ner det betydligt, i år har vi dessutom en liten fjällresa inbokad
i januari, så det blir en julklapp i sig.

Vi ska nog spela julklappsspelet i år och då kan ju en bok vara en bra grej!! 🙂

Ha en finfin måndag!!

♥ Kram kram Anna ♥

4 thoughts on “En bok i julklapp…

 1. Hej vännen!
  Många fina boktips! Är väldans nyfiken på Kinfolk Home och kan rekommendera Sköna hem´s bok som jag blev lycklig vinnare till hos Finaste matten tidigare i höst.
  Julklappar ger jag endast till mina 3 brorsbarn och i år blir det något som är ät- och läsbart- de har ju redan allt man kan önska sig:-).
  Fjällresa låter mysigt!
  Önskar dig en bra start denna Måndag. Ush, jag har inte sovit alls bra inatt, troligen stormen som oroat och lite stress innan dess och känner mig helt enkelt helvissen så det får bli en dag hemma idag.
  Kram

 2. Böcker hör verkligen till julen tycker jag. Jag älskar att få böcker. Tack för dina tips. Ha en fin dag. Kram Annika

 3. Härligt med böcker. Vi ger julklappar till alla men mest till barnen. Ska klicka hem några böcker till barnen. Funderar på “Agnes Cecilia en sällsam historia” till vår äldsta. Minns den som otroligt spännande då jag var barn. Kram kram

 4. Böcker är både kul att ge och att få, men eftersom jag har lite svårt att koncentrera mig så föredrar jag coffee table books med snygga bilder. Julklappsspelet är ett måste, jisses då är det blodigt allvar, ha, ha, sååå galet kul. Mest klappar får barnen såklart. Hoppas du njuter av julmånaden och inte stressar vännen. Kramisar Tina

Comments are closed.