Adventsljusstake…

DSC_1678

DSC_1682

Hej hej,

Idag har jag heldag och kväll i Växjö, eftersom Linnéuniversitetet finns
både i Kalmar o Växjö.
Så efter arbetsdagen ska vi ut och äta en bit innan vi Kalmarbor tar tåget hem
igen 🙂

Förra årets adventsljusstake var ett DIY-projekt, en kopia av Ferm Livings
ljusstake.
Den får nog komma fram i år med, men jag har även en annan variant på G.
Fick syn på den där den stod i källaren häromkvällen och det bara slog mig:
“Den får det bli!”
Enkel och håller år ut och år in 🙂
Ni ska få se så klart;-)
Men jag har inte hunnit så mycket i veckan tyvärr…

Har ni fixat adventsljusstaken än?

DSC_1684

DSC_1685

Har gjort något med min vrist… Kan man överbelasta den på något sätt?
Söker mig ibland så ont det gör…
Hoppas det går över snart!

Ha en härlig torsdag alla fina!

♥ Kram kram Anna ♥

IMG_4831

4 thoughts on “Adventsljusstake…

  1. Vilken fin ljusstake du gjort. Här blir det en enkel variant på advents ljusstake… Hoppas vristen snart blir bättre. Kram

  2. Jag har ju mina flaskor sedan tidigare. De sprutade jag svarta i helgen. Är så mysigt nu med allt pyssel och adventsfix!
    Kram

  3. Oj så fint, den passar verkligen på ert matbord. Här blir det håll i hatten…..RÖDA ljus i år på ett vitt fat. Har nog aldrig haft röda ljus men blev lite vågad efter att jag inhandlat röda julmattor på Linum. Hoppas din handled känns bättre snart. //Sofia

  4. Den är så fin…..Nä, inte börjat me rän i teorin som sagt. Imorgon kanske jag börjar småtrixa litegrand sådär. Gabbe ska på långt kalas på Boda Borg och vi ska få kroppkakemiddag hos svärisarna så eftermiddagen är egentligen som upplagd för detta. Jag har också en egen variant på G – efter att ha sett några roliga ljusstakar på IKEA. Får väl se om jag får till det – är ju inte så haj på det där med pyssel. Kram Mia
    http://happyvardag.se/2015/11/26/throwbackthursday-alskade-studenttid/

Comments are closed.