Tips på vacker konst…

girl

yinyang

Bilderna lånade från KD Illustration & Design

Go’ kväll!

Jag följer bloggen Finaste Mattan som alltid har sååå många fina tävlingar.
Den de har nu är med konst av makalöst vacker sort…

Kika in du med och tävla!!

Ha en fin kväll, det har vi här ♥

 ♥ Kraaaam Anna  ♥

 

2 thoughts on “Tips på vacker konst…

 1. Jättefina!
  Jag måste försöka hitta en fin plats till makens tavla/ print av Jangir Meddadi som han fick när han fyllde. Något av dessa var fina att “bryta” av med.
  Ha en fin helg! Kram

 2. Hej världens finaste Anna!
  Josef jobbar så nu sitter jag och läser igenom lite vad jag missat.. Skulle bara vilja komma och ge dig en stor kram för allt det jobbiga som ni har och haft, du, lillan.. ja du vet. Fy för att hon fått migrän, jag som själv lider av det vet ju hur förbannat hemskt det är, men jag är ändå vuxen liksom.. Min bror led av migrän som liten, allra värst i mellanstadiet, kräktes, yrade och det var så synd om honom. Tyvärr fanns lite förståelse för honom och han fick kämpa på med skola och sånt fastän han knappt orkade. Om ändå alla kunde förstå..
  Fint sagt av läkaren ändå, så himla sant. Hälsan går alltid först, resten kan vänta, vad det än är. Och med en sån fantastisk mamma som du är så kommer det vara nekas problemas med henne i skolan sen, närvarande som du är.

  Längtar tills vi ses, ska bli såååååå kul!!

  DÅ ska vi prata.
  Puss o kram o natti,
  Catta

Comments are closed.