Every woman’s dream… eller iaf min ;-)

1

2

3       4
Samtliga bilder kommer från bloggen Add Simplicity

Heeeej,

Drömmer du liksom jag om ett alldeles eget S P A C E hemma, där bara ditt EGO
får råda?!???
Please, säg JA, så känner jag mig inte så ensam;-) O inte totalt kokko 😉

En W I C… En alldeles egen Walk In Closet. Nog är det varje kvinnas dröm?!??
Ja, nu har vi inte ett gigantikt hus, ej heller massa gömda utrymmen att bygga mig en
egen WIC av, men det finns ett mindre utrymme i vårt sovrum som kan bli iaf en S I C,
Step In Closet…

Vi (läs svärfar och min man) har nu burit ner tre garderober från vårt sovrum till vår nya hall.
Det innebär att mestadelen av mina kläder hänger på ett vädringsställ i vårt sovrum.

Ja, mina kläder ryms på EN klädstång, är det något jag inte prioriterat på ett bra tag så är det min garderob.
Den börjar nu likna ett sorgligt exempel på en sista utandning eller nått…

Nåväl… Jag har ju det jag har och vi prioriterar alltid att dottern har det hon behöver, hon växer ju liksom
ur sin garderob typ två gånger om året… 😉

Sååååå… Det där lilla utrymmet som vi har i sovrummet ska alltså bli MIN egna lilla egotripp.

Å jag kommer gå ALL IN.
Precis som Jannice vill jag ha det. Dov pastell och den skönaste heltäckningsmattan ever.
Med hjälp av boken Säker Stil sk jag skapa mig den garderob jag alltid drömt om.
Å det kommer ju inte ske över en natt precis… Om jag nu inte skrapar fram världens trissvinst 😉

Säg mig, Drömmer du med om en WIC?

Ha en fin fredag!

♥ Kramelikram Anna ♥

5 6

7

8

11 thoughts on “Every woman’s dream… eller iaf min ;-)

 1. Visst är vi fler som har den där drömmen. Vi har 2 sovrum som ett men det finns ingen bra lösning till att göra en riktig WIC, jag får nöja mig med att garderoberna är i en separat del av rummet…
  Önskar dig en skön fredag o fin helg, kram

 2. Åh, så kul med din wic eller sic:-)!
  Vad är det för spännande event du ska på?
  Idag är mannen ledig för att snickra vidare i vardagsrummet. Trevlig helg Anna!
  Kram

 3. Lena h

  Javisst är det härligt att få ha en alldeles egen fin garderob där man kan rumstera om och göra fint och ha precis som man vill. Min man har precis satt dit sista golvlisterna och nu är det inredningen som ska göra i min egna walk in closet, ska bli så spännande! Men känner mig osäker hur jag ska ha med hyllor, hängare m.m. men bara roligt att få inreda! Ha en fin dag! Gillar din blogg jättemycket med härliga inlägg och fina bilder!

 4. Jamen eller hur! Hennes wic är ju underbar! Jag har också mina tankar på hur jag skulle kunna få till en. Vi har ett kontor som eventuellt till och med skulle kunna bli en DIC (Dance In Closet) haha. Hyfsat stor alltså. Hmm vi får väl se när jag orkar starta bearbetningen…

  Ha en fin fredag!

  Kram Lena

 5. I do! Drömmer om en WIC alltså. Jag ser farmför mig en äkta Kelimmatta, min vackra kristallkrona och så en interiör a la affärsinredning. Helkroppsspegel och en divan förstås. Oh lala….Jag har nästan allt, dock inte utrymmet. Och det är ju liksom bara en petitess, eller inte. Hehehehehe….
  Kram Mia

Comments are closed.