Berg-och-dalbana…

DSC_8651

DSC_8652

…lite så… 
Upp som en sol och…

Heeeej,

Det är lite för mycket just nu och jag åker lite berg-och-dalbana…
Ena stunden glad och sprudlande – andra gråtfärdig och fåordig…

Idag är det mer det sistnämnda…
Landar en stund på baken, men får inte fram så många ord…
Ska städa klart innan vi ska göra oss redo för kalas.

Känner ni igen er..?
Kan ni med ha perioder då humöret totalt spelar en ett spratt..?

…over and out…

♥ Kramar Anna ♥

DSC_8653

DSC_8654

DSC_8655

8 thoughts on “Berg-och-dalbana…

 1. Ja livet är verkligen en berg o dalbana, visst finns det stunder och perioder där man känner sig vissen och ingenting är bra!

  Hoppas det var trevligt på kalaset och att du känner dig lite bättre
  Kram Sandra

 2. Visst känner jag igen mig, jag kan vara en riktigt grubblare… Vissa stunder känns allt jobbigt men för det mesta känns allt bra. Hoppas det känns bättre nu. Kram Suss

 3. Oh ja! Upp och ner kan det vara! Förr trodde jag att det liksom skulle vara så stabilt när man blev äldre. No way att det är så! Just nu har jag ordning i tillvaron o känns stabilt men det som får mig helt ur spel är när familjen är i oharmoni. När mina barn inte mår bra o maken stressar för mycket. Det går liksom aldrig över…. Kram!!!

 4. Hörrde du du!!!
  Nu tar du det lugnt så inte du smackar in i väggen igen…
  Du måste sänka dina krav på dig själv lite anna…. ♥

  Å huuu din blå fot såg inte så skoj ut…. du får ta gummistövlar nästa helg..;)
  Kram Katarina

 5. ÅHHH jag ÄLSKAR hästar 🙂 jag tog privata ridlektioner i våras i Älvängen jag red på Sickan en isländsk häst. Det var det bästa jag gjort på år, kändes som man kom i kontakt med sitt sanna barnjag på nåt vis.

  Ha en fin höstvecka fina du 😉

  Krammm

 6. Ja visst känner jag igen mig. Det går upp och ner. Vad fint att du delar med dig då detta ofta sopas under mattan i många bloggar och man får känslan av att alla har sådana perfekta liv, vilket kan göra en ännu mer gråtfärdig 🙂

  Kram och ha en fin dag!

  Anneli

 7. Hej sötis!

  Känner också igen mig! Det går upp och ner särskilt när man har mycket runtomkring. Då är man ju lite extra känslig. Har förstått att du har mycket nu så du får dra i handbromsen så du inte går in i den där väggen igen!
  Du måste ta hand om dig och ibland blir det för mycket både av det som är jobbig men även av sånt som är kul.
  Ta hand om dig och gör bara det du mår bra av och orkar!
  Stor kram finaste Anna!

Comments are closed.