Så skämmer jag bort my handyman…

DSC_8168

DSC_8170

Heeeej!

Och TACK för all respons här och på Facebook gällande mitt inlägg om barn,
läxor och deras behov av att få lugn o ro…

Helgen som gick var vi ju bara hemma och jag “servade” mina darlings 😉
Med ett sjukt barn och en man som snickrade dagarna långa gällde det ju
att se till att båda höll blodsockernivån;-)

När min man kommer igång och snickrar så kan han verkligen dundra på
och glömmer liksom omvärlden en smula… 😉
Det är då jag får säga: “S T O P P, det behöver inte bli klart förrän till jul!”
Kanske kan man tro att det är jag som driver på och vill ha det klart,
men se så är det icke! 🙂 Självklart vill jag det, men det får ta sin tid.
Nått har jag faktiskt lärt mig på vägen 😉

Han är ju extremt noggrann och effektiv min man, så då preppar jag med
lite gott paussnacks…
Och är det lördag eftermiddag och maten är på G, är det ju ok med en smutt vin
och lite varma snacks 😉
Sätt bara på ugnen på 225 grader, häll ner nachochips i en gratängform,
toppa med tacosås och riven ost. Gratinera tills osten blivit gyllenbrun…
Njuuuuut!

Fortsättning följer på hur jag preppar…;-)

Hur gör ni för att peppa och preppa era nära och kära?

Idag kommer de och putsar fönstren på vår glasveranda… Skönt!
Skatten ligger i soffan och snaskar på frulle och kollar youtubeklipp.

Ha en fin tisdag allesammans!

♥ Kramelikram Anna ♥

DSC_8172

DSC_8173

8 thoughts on “Så skämmer jag bort my handyman…

 1. Hahaaaaa dööööööör…
  Jag kan ju inte skriva här hur jag “preppar” min man….hahaaaaa….

  Närå… som du typ… lite gott i magen och en extra puss å så måste jag ju såååklart berömma…..;)

  Å ditt förra inlägg! Såååå himla bra skrivet Anna!
  Jag håller med i allt!
  Kram Katarina

 2. Ser väldigt gott ut och det låter som han är värd det! 🙂
  Jättebra inlägg ang. barn, skolan och stress. Håller helt med dig! I fredags fick min dotters klass (hon går i 3:an) med sig en läxa som skulle lämnas in på måndagen. De fick alltså bara helgen på sig att jobba på. Där gick gränsen för mig, som skrev ett något kritiskt mail till läraren om att jag inte tyckte det var ok. Sån tur var lyssnade hon och lovade att det inte skulle upprepas!

  Kram Pernilla

 3. Bra att du skämmer bort honom lite Anna;) Jag hade behövt låna honom med, det känns som om jag aldrig blir riktigt klar hemma i våningen! Det kommer att blir superfint hemma hos er med den nya hallen och när du får inreda;)

  Kramar
  Adela

 4. Ja man får ju göra det man är bra på och ha ett teamwork liksom…

  Nu har jag läst gårdagens inlägg och svarar här…

  Först av allt är jag emot allt vad läxor heter, jag har inte med mig mitt jobb hem!

  Min kille går i femman nu! Detta läsåret slutar han 13,30 varje dag!
  Förra året i fyran, hade dom riktigt många läxor…
  Vi har en rektor på våran skola som eftersträvar en läxfri skola! Vilket som sagt jag tycker är toppen…
  prcis som du säger det finns inte alla som har en förälder som är närvarande, eller vad som, eller att det är aktiviteter direkt…
  Min man är ju oftast hemma på em när sonen kommer hem (pga skift jobb) ja våran lille pre-teen tycker det är lite jobbigt att se farsan hemma varje dag men kanske finns det en dag han kommer förstå och inse hur närvarande vi är…
  Jag förstår sonen och även din dotter att det inte är så kul att dra igång skolarbetet igen…. nä fy!!!

  så ang läxorna i skolan så är läxorna lite indelade, har man varit sjuk så får man såklart med sig hem och ta igen.
  Hinner man inte klart på lektionen får man ta med sig hem och sen ett alternativ (det är inte startat ännu) att dom får interjuva en person och dess yrke, ja något “ta reda på något själv tema” om du förstår hur jag menar

  Det bästa dom har är något som heter “kunskapsverkstaden” det är en timme efter skolan, två ggr i veckan där sitter dom och gör läxor (för lite läxor har dom) ta i kapp skoljobb… superbra tid tycker jag!

  Hockeyn tar ju väldigt väldigt mycket tid så vi har sagt att det räcker med en sport för att ha tid att bara vara…

  Kram Sandra

 5. Så härligt att han har dig som peppar honom. Ja, och vice versa förstås. Som det ska vara. Hoppas du får en fin tisdagskväll. kram Annika

 6. Men åh så gott!! Det där gjorde jag ofta förut och borde ju göra snart igen 🙂 Jag gör nog som du, vägen till mannans hjärta går ju via magen;) haha! Och så en hel del beröm och pussar så brukar de kunna jobba på riktigt bra:)
  Gillar ditt förra inlägg och håller med, lite galet att de när det är så små ska behöva lägga så mycket tid på skola.

  Kram på dig fina du!

Comments are closed.