Hemsmak från IKEA…

DSC_7554

DSC_7555

Tjingeling!

Hoppas ni haft en riktigt fin och solig helg!
Nu var en ny jobbevecka här 🙂
Och prognosen visar soool hela veckan 😉

Idag ska stumpefi dra ut två tänder… Huuuuu…. Men hon är kavat och vill bara ha det gjort!
Det är nog tur att mamma inte är med, jag tycker det är så jobbigt att se på när de plågar henne…

******

Jepp, jag har hakat på trendkollen och köpt hem en burk av IKEAs nya serie Hemsmak.
Det var ju skralt med värmeljusen, men tid kommer för bunkring av dem med ju 😉
Men int’ nu!

Har ni fallit för något ur IKEAs nya serier?

Fin måndag till er alla!

♥ Kramelikram Anna ♥

DSC_7557

4 thoughts on “Hemsmak från IKEA…

  1. Det var faktiskt ett tag sen jag var på Ikea nu och då köpte jag inget nytt, men faktiskt just värmeljus som jag jag fyllde på med här hemma 🙂 Kvällarna börjar ju vara mörkare nu, så det tänds ljus lite då och då.

    Vilka fina bilder på din dotter och vad söt hon är! Förstår att du är stolt! Kände lite samma sak när Julia ville bjuda mig på glass när vi var på ikea och gick och köpte alldeles själv 🙂 Hur gammal är din dotter?

    Kram Pernilla

  2. Den är riktigt snygg och praktisk den där burken från Ikea. Själv fyndade jag snygga rottingsstolar på Ikea för två veckor sen, kom på nu att jag glömt visa dem….. Hon är modig sessan och galet söt, hoppas allt går bra hos tandis. Kramisar Tina

Comments are closed.