Har alltid gillat Paisley…

DSC_7161

DSC_7162

Heeeeej,

Dax att duka upp lite fint igen snart…
Tror maken snart kommer hem med lite sushi 🙂
När Sofi med familj var här var vi till en butik i Mönsterås som heter Drömhem.
De hade så fina servetter från IB Laursen med Paisleymönster, något jag alltid varit svag för.

Har du något särskilt du alltid varit svag för?

Ha en fin kväll vänner ♥

 ♥  ♥  ♥

Kraaaam Anna 

 ♥  ♥  ♥

DSC_7163

DSC_7164

DSC_7165

9 thoughts on “Har alltid gillat Paisley…

 1. Hej igen Anna:-)!
  Mysigt det ser ut!
  Jag vet tyvärr ej var gardinerna kommer ifrån. Bilden är lånad från vtwonen.
  Kram

 2. Hej! Visst är det snyggt, jag gillar det både på kläder och tyger. Har tittat på nytt bäddset i paisley… Kramar

 3. Jag kan inte annat än hålla med, gillar paisley jättemycket :).
  Ja, det har du ju sett på mina tapetval *S*.
  Ha det gott, fina du!!
  Kram Ulrica

 4. Åååå vad fint och mysigt du har det vännen. Visst är det otroligt med all den vänskap och värme som finns i bloggvärlden, just nu är jag så otroligt glad för att Helena med familj är här och det lär komma en och annan tår när de åker hem. Stor varm kram Tina

 5. Så härliga bilder i vanlig ordning, så fint du dukat! Här är en till som är svag för paisleymönstrat. Jag har ett par blåvita pailseymönstrade gardiner från Indiska och de gillar jag såå mycket:) Även randigt är en klar favorit som mönster, så stilrent och snyggt!
  Kram

Comments are closed.