Varför krångla till det?

DSC_1657

DSC_1658

DSC_1659

Heeeeeej!

Det finns många uttryck som värdesätter enkelhet.
“Less is more”
“I det enkla bor det vackra”
“Simplicity”

Har ni några andra att dela med er av?

Just nu känner jag att det är så skönt att göra det enkelt här hemma.
Inga saker i onödan och jag skriver en lista på saker som vi faktiskt behöver.
Ni vet, allt man köper behöver man ju faktiskt inte;-)

Men att dottern behöver en ny vårjacka… Det är liksom sådant som är oundvikligt om man  säger så.
Så det tänkte jag att vi ska fixa i veckan. Då åker vi in till stan efter skolan och hon får vara med och välja.
Tiden då mamman valde och bar hem… Ja ni, den är förbi ska ni veta;-) den är förbi…

Men sen är det ju mysigt att göra det där tillsammans med. Kanske slinker det ner nån fika på vägen med;-)

Så för att sammanfatta mitt rensande så har jag nu sålt av saker för nästan 3000 kr och livet känns mycket “lättare”.
Kanske blir ni med inspirerade då? 🙂
Vet att endel av efterfrågade min konsulttjänst, kanske är det något jag ska syssla med, he he 😉

Igår kom vännen och hennes son. Ni vet, en sån där person som man kan bubbla och babbla med tills ögonen går i kors.
Tills man inser att det var ett tag sedan man var tjugo och kroppen behöver sömnen på ett annat sätt.
Vi hade en mysig kväll. Vi lagade rådjursfilé, potatisgratäng, rödvinssås och sallad… Gino med glass till efterrätt.
Japp, det satt som en smäck ska ni veta 😉

Nu ska jag köra ett varv med min vapendragare och sen ska jag UUUUUUUUUUUUTTTTT!!
S O L E N skiner och värmer helt underbart idag!
Och så ringde svärmor precis och bjöd in till grillad korv till lunch.
Liiiiiiife is gooooooooood!
Japp, Anna vaknar onekligen till liv när solen tittar fram igen 😉

Ha en underbar söndag mina vänner och njut av solen idag!

♥ Kramelikram Anna ♥

DSC_1662

DSC_1663

DSC_1664

10 thoughts on “Varför krångla till det?

 1. Härligt att du blir så pigg av solen. Och visst ger den energi, tyvärr inte tillräckligt för mig, känner mig fortfarande hängig men en promenad ska det bli nu. Fin dukning, kram Suss

 2. Så härlig sprudlande energi du bjuder på Anna & det smittar glatt av sig :-)!
  Vad kul att du fått sålt dina saker. Det är ju liksom en extra bonus till alla de där andra positiva känslorna som rensandet i sig ofta bringar med sig.
  Jag försöker också bara köpa sådant vi faktiskt behöver just nu i takt med rensandet, men har faktiskt syndat och köpt ett kuddfodral från Day Home på Tradera och ett på Blocket som vi inte alls B-E-H-Ö-V-D-E, men jag kunde helt enkelt inte låta bli och variation på kuddar det behöver man väl alltid, eller hur:-)!?
  Önskar dig en fortsatt jättehärlig Söndag. Här har vi suttit ute på altanen och druckit kaffe i solen. Tänk vilken fantastisk tid vi nu går till mötes- helt underbart med Vår!
  Kramar

 3. Åh vad pigg och levnadsglad du låter , härligt, är det solen som gör det ..:) här mellan Vänern och Vättern fick vi inte nån sol idag men jag får hitta på annat istället,har nog lite vårkänslor ändå 🙂 Kram Anna

 4. Så fint!

  Jag förstår dig helt och hållet, älskar att rensa och sälja av saker, nästan som mitt mellannamn;)

  Må så gott fina Anna
  Kram Susanne

 5. Hej rara!
  Härligt att kunna känna så pass mycket på sånt som msn inte behöver, jag önskar jag vore bättre på just det men oftast tar jag den enkla vägen och åker till återvinningen med allt jag rensar bort. Vore ju bra mycket bättre att känna nån krona på sakerna och kanske nån annan skulle bli glad av dem.
  Återigen har du dukat enkelt men sååå vackert och vilken meny sen, skulle gärna ha smakat på den.
  Ha nu en fortsatt skön söndag, kramar Ing-Britt

 6. Är sååå skönt att rensa o få sålt saker. Funderar själv på att ha en loppis framåt våren. Här har också solen strålat, men hua så kallt det har blåst, inget för mig o min nervsmärta. Härligt att läsa att du är piggare o har fått energin tillbaka. Kramisar Tina

 7. Åh, ni har så vackert i det där rummet!
  Så mysigt att handla och fika med dottern! Kvalitetstid!
  Här blir det inte så ofta, med tanke på döttrarnas åldrar. De fixar det där själv nu 😉 Kan sakna den där tiden då vi for in till stan en lördag förmiddag för att fixa nytt till behövande, och avslutade med lunch på Mc Donalds. Ja, just Mc Donalds saknar jag väl kanske inte 😉
  Här ska också rensas, röjas och fixas så snart jag har orken tillbaka! Guud så skönt!
  Kram/Maria

 8. Alltid lika härliga dukningar hos dig!
  Underbart med solen, den är verkligen efterlängtad.
  Heja dig som rensat och sålt av saker! Jag tycker också det är skönt att rensa och brukar försöka reflektera kring om jag verkligen behöver något nytt. Ibland behövs det ju införskaffas lite nödvändigheter såklart och ibland kan det vara svårt att motstå ett fint kuddfodral:) Men överlag tror jag det är viktigt att se över vad man har innan ev. inköp.
  Så härligt att livet får kännas härligt, blev glad av ditt inlägg och din glädje!
  Kram

Comments are closed.